Kolovoz 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tom Cruise i John Travolta gay ljubavnici već 30 godina?

9e78ab9b0cca109dd3fc416ea6c06b6d_400x300

Glumci Tom Cruise i John Travolta uzrok su skandaloznih natpisa u svim svjetskim tabloidima da su već tri desetljeća u ljubavnoj vezi.

Pored naslova koji napadaju upadljivim slovima “Glumci 30 godina u ljubavi”, jedan tabloid donosi tri ozbiljne tvrdnje: “Detalji tajnog vikenda ljubavnika”, “Travoltina opsesija Cruiseom” i “Što sve Kelly zna” ilustrirane fotografijom izbezumljene supruge John Travolte Kelly Preston. Navodno se Travolta veoma zainteresirao za mladog Tom Cruise još kada ga je prije nekoliko decenija vidio u filmu “Risky Business”.  Travolta je pozvao Cruise da zajedno otputuju na tjedan dana u Oregon, a tom prilikom su zajedno išli u scientološku školu.  Sve je to utjecalo da se glumci zbliže i održavaju supertajnu vezu 30 godina.

Izvor je čak iznio da je ovo druženje bilo “životna promjena i prilika za Toma, ako ne i za njih obojicu.” Također, Star insider dalje tvrdi da su Tom Cruise i John Travolta svoju vezu započeli po prvi put na večeri u skupom francuskom restoranu na Beverly Hillsu prije nego što su krenuli na tjedan dana uživanja u Oregon.

Izvor također tvrdi da je Cruiseova veza sa Travoltom prije trideset godina pomogla u obraćenju na scientologiu.

U međuvremenu, snimljen je novi dokumentarac o Scientologiji pod nazivom ” Going Clear: Scientology and the Prison of Belief ”, čija će premijera biti sutra na HBO 29. ožujka, a dokumentarni film je značajan po tome jer šezdesetjednogodišnji Travolta priča o svom putovanju vjernika kroz scientologiju.

Izvor standartnews.com

About The Author

Related posts