Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tko sve traži skrivene božićne poklone?

christmas-1869902_640

Božićni pokloni kupuju se unaprijed, naravno, iako ima i onih koji čekaju zadnji trenutak za neka sniženja, no koliko njih izdrži skriveno u ormaru do Božića?

Ne svi, u svakom slučaju, jer je istraživanje pokazalo da prilično velikih 37 posto odraslih ljudi prije Božića traže skrivene darove, a 80 posto njih u tome je i uspješno.

Što reći – božićni blagdani su vrijeme u kojem i odrasli ponovno postaju djeca i u njima se bude znatiželja i dječja radoznalost.

Istraživanje je pokazalo da se trećina odraslih ne zaustavlja sve dok ne nađu zakopano blago na dnu ormara ili pod krevetom, a svakom petom čak ne smeta ni činjenica da su pokloni već zamotani.

Precizni rezultati istraživanja govore da prosječni tragač za blagom u prosjeku darove traži 15 minuta, a žene su više znatiželjne od muškaraca. Međutim, vjerojatnije je da će one priznati da su otkrile što im je poklonjeno.

christmas-boxes-1908803_640
image-179989

>> Što pokloniti djetetu za Božić? >>

Ipak, trebate znati i ovo – na kraju ipak više od polovice onih koji nađu poklone kasnije zbog toga požale, a njih 40 posto tvrdi da su si time uništili Božić.

Izvor Metro-portal.hr Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts