Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tko je ‘malo maka’ u novoj pjesmi klape Rišpet!

klapa_rispet_maka_maka_1_foto_by_pero_kozomara

Nakon što su u ožujku održali fenomenalan koncert u Spaladium areni, što je ujedno bio i najprodavaniji klapski koncert u splitskoj dvorani, klapa Rišpet posljednjih mjeseci nije mirovala.
Sa popuštanjem epidemioloških mjera, jedva su dočekali uskočiti u studio i pripremiti novu pjesmu, intrigantnog naziva ‘Maka, maka’.

klapa_rispet_maka_maka_4_foto_by_pero_kozomara
image-188513

Glazbu za singl, koji će Rišpet izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu potpisuje, kao i uvijek, osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

‘Nakon niza sporijih ljubavnih balada, stiglo je ljeto, idealno vrijeme da publiku opet razveselimo jednom otkačenom, veselom i plesnom stvari. Pogotovo nakon ovog specifičnog i zahtjevnog perioda koji smo svi zajedno prošli tijekom prethodnih par mjeseci, vjerujem da nema boljeg prirodnog lijeka od smijeha, pjesme i plesa’, objasnio je Kozomara.

Ovako specifična pjesma zaslužila je dobiti i prigodan video spot, a zašto je točno protagonist “maka” svoju dragu, koju je u spotu utjelovila fitness trenerica Nera Balić, najbolje da otkrijete sami.

Maka, maka’, novi glazbeni adut klape Rišpet, pogledajte u nastavku;

 

 

I ovom pjesmom Rišpet potvrđuje status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa sklone predivnim baladama ali i otkačenim, veselim pjesmama, koje vam garantiraju odličan provod.

klapa_rispet_maka_maka_3_foto_by_pero_kozomara
image-188514

Autor glazbe: Pero Kozomara
Autor teksta: Lući Tukić
Glazbeni producent: Leo Škaro
Autor aranžmana: Leo Škaro
Tonski snimatelj: Leo Škaro
Redatelj spota: Željko Petreš

Piše M.T Foto: Pero Kozomara

About The Author

Related posts