Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tko i gdje pjeva u novogodišnjoj noći?

prljavo kazalište

Za sve vas koji planirate posljednje sate 2017. ispratiti na različitim mjestima regije, najpopularniji izvođači pod okriljem diskografske kuće Hit Records, pripremaju prave glazbene spektakle.

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika, nedavni dobitnik nagrade za najuspješnijeg muškog izvođača u protekloj godini za pjesmu ‘Laku noć’, Toni Cetinski, 30.12. zapjevat će na Kopaoniku, dok će zadnji dan 2017. godine, 31.12. ispratiti sa svojom vjernom publikom u Podgorici na Trgu Nezavisnosti, a 01.01.2018. očekuje ga koncert u Banja Luci.

Foto Kazimir Skrbić
image-117435

Foto Kazimir Skrbić

Ivan Zak, jedan od najtraženijih pjevača, iza kojega je glazbena godina iz snova, na radost velikih i malih, razveselit će Koprivnicu 31.12. s čak dva koncerta.U 12:30h, najmlađe će raspjevati u Domu mladih Koprivnica, dok će svi oni koji se navečer okupe na Zrinskom trgu, u Novu ući uz najveće Ivanove hitove.

Foto Petar Glebov
image-117436

Foto Petar Glebov

Jedinstvena Doris Dragović, kojoj su nedavno i tri predivne koncertne večeri u Lisinskom bile premalo da zadovolji sve obožavatelje, u Novu će godinu uvesti Zagrepčane i njihove goste na koncertu na Trgu bana Jelačića.

Foto Zvonimir Ferina

Foto Zvonimir Ferina

Foto Andreja Damjanović
image-117437

Foto Andreja Damjanović

Iza nje je pedeset godina glazbenog rada, ali ona ne posustaje, i sve je bolja. Neda Ukraden u Novu 2018. uvest će sve goste kluba Focus u Trogiru.

Još jedna glazbena diva, Zorica Kondža, staru će godinu provesti radno. Za odličan doček pobrinut će se u Novalji, na Trgu bazilike, dok će legenda i vladar scene Halid Bešlić, godinu na izmaku ispratiti  nastupom u Sarajevu u Hotelu Hills.

halid_beslic_foto_promo_hit_records
image-117438

Jedan od najdugovječnijih i omiljenih rock bendova svih generacija Prljavo kazalište, koji obilježavaju veliki jubilej – četrdeset godina izuzetno respektabilnog rada, i koji su tim povodom u izdanju Hit Recordsa objavili ‘Antologiju’, trostruki CD s četrdeset i pet pjesama, u Novu 2018. uvest će stanovnike Pule na Forumu.

Splitski glazbeni zavodnik Giuliano, na staru će pjevati na otoku Braču, u Waterman Svpetrvs Resortu.

Foto Danijel Galić
image-117439

Foto Danijel Galić

Još jedna velika zvijezda regionalne scene Dženan Lončarević, na staru godinu će pjevati na Kopaoniku u hotelu Grand, dok ga prvog dana 2018. godine, očekuje koncert u Banja Luci na tamošnjem trgu, a atraktivne Učiteljice će publiku zabaviti 30.12., koncertom u Sloveniji, Zagorje ob Savi.

Foto Miloš Nadazdin
image-117440

Foto Miloš Nadazdin

Foto Bojan Dragojević
image-117441

Foto Bojan Dragojević

Klapske snage Hit Recordsa, također će se pobrinuti za najluđe Novogodišnje dočeke. Tako će klapa Rišpet na Staru godinu imati dvostruki program. Prvo će 31.12. u 11:00h zapjevati na trgu u Novom Vinodolskom, dok će istu večer od 21:30h pjevati na trgu u Delnicama.

Foto Pero Kozomara
image-117442

Foto Pero Kozomara

Klapa Kampanel, ostaje uz more, a za odličan provod bit će zaduženi u Biogradu na moru.

Kraljica tamburaške scene Cecilija, zadnji dan 2017. obilježit će velikim koncertom u hotelu ‘Park Panolija’ u Našicama.

Još jedna perjanica modernog zvuka tamburaške glazbe Hit Recordsa, Dyaco, za najuzbudljiviju noć u godinu odličan provod pripremaju u Pustari Višnjica, kod Slatine.

Dodajmo na kraju, kako će zavodljivi Petar Dragojević nastupiti u Zadru u Yachting baru.

Piše D.T. Foto Kazimir Skrbić, Petar Glebov

 

About The Author

Related posts