Srpanj 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Thompson u Tomislavgradu održao koncert za pamćenje!

Marko Perković Thompson

15. kolovoza prošle godine trebao je biti održan humanitarni koncert Marka Perkovića Thompsona koji nažalost nije održan zbog jakog kišnog nevremena u kojem su uništene instalacije. Novac za kupljene ulaznice je vraćen je onima koji su željeli a preostali novac je iskorišten za opremanje informatičkog kabineta u OŠ Ivana Mažuranića u Tomislavgradu.

No, sinoć, 13. kolovoza, s početkom u 21 sat na prostoru iznad Franjevačkog samostana u Tomislavgradu ponovljen je humanitarni koncert Marka Perkovića Thompsona. Na koncertu su nastupili svi KUD-ovi duvanjskoga kraja te poznati pojedinci iz svijeta kulture i sporta.

Kako je koncert imao i humanitarnu narav, a održan je u organizaciji tomislavgradske Frame i njihovoga voditelja fra Josipa Mioča, kojem je Thompson u više navrata uputio riječi zahvale.

Prema fra Josipovim riječima za koncert je osigurano jedanaest tisuća ulaznica, a prodano ih je više od deset tisuća. Ulaz je bio slobodan za djecu do sedam godina i invalide.

 

Marko Perković Thompson
image-67273

 

Sine moj, Diva Grabovčeva, Ako me voliš draga, Geni kameni, Prijatelji, Lijepa li si, Oj, Ivane, Bosno i drugi hitovi Marka Perkovića Thompsona do najnovije pjesme Duvanjsko polje nažimlje grudi, nizali su se na gotovo trosatnome koncertu koji je održan u Tomislavgradu. Osobito emotivno bilo je za vrijeme izvođenja pjesme Čavoglave koju je Thompson posvetio svim hrvatskim braniteljima, a posebno nedavno preminulom pukovniku HOS-a Ivanu Mamiću Ićoli.

 

Veliki Thompsonov koncert završen je ponoćnim vatrometom, što je bilo iznenađenje koje je dodatno oduševilo publiku.

 

Marko Perković Thompson je na koncertu izveo premijerno pjesmu “Duvanjsko polje nažimlje grudi”, a u nastavku poslušajte kako zvuči;

 

 

Piše M.T Foto Tomislavcity.com

About The Author

Related posts