Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

The Frajle se po prvi puta natječu na Splitskome festivalu – poslušajte pjesmu!

The Frajle   SBP

Ljetni dani donijeli su puno bitnih i zanimljivih događaja u glazbenome životu Frajli.
Nedavnom izdavanju albuma „Obraduj me“ prethodila su čak dva singla, obrade hit pjesama u kojima su The Frajle ugostile originalne izvođačice. Riječ je o pjesmi „Ako je vrijedilo išta“ u kojoj im se pridružila Vanna te pjesmi „Negativ“ koja je otpjevana uz Tijanu Dapčević.

Također, ljeto 2019. godine donijelo im je i neke prve putove. Tako su Marija, Nevena, Jelena i Nataša po prvi puta nastupile na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a uskoro će se i po prvi puta predstaviti publici u natjecateljskome dijelu Splitskoga festivala.

 

 

Frajle Tijana Dapčević SBP
image-166438

 

 

The Frajle će na 59. Splitskome festivalu izvesti novu autorsku pjesmu naziva „Noćas si moje vino“  za koju su zaslužni Branimir Mihaljević i Neno Ninčević. Kombinacija Frajli i navedenog autorskoga dvojca donijela je pitku mediteransku pjesmu kakva se dugo nije čula.

Splitska publika već dobro poznaje The Frajle budući da su djevojke osvojile njihovu naklonost, no i nagradu Runjićev Galeb na 9. Runjićevim večerima 2013. godine, kada je njihova izvedba bila podržavana učestalim spontanim aplauzima.

Novu priliku za druženje s Frajlama splitska publika imat će 6. srpnja na Prokurativama kada se održava finalna večer 59. Splitskoga festivala, a Frajle ne kriju svoje oduševljenje.

„Prvi put nastupamo u natjecateljskom dijelu Splitskog festivala i jedva čekamo da u tom prekrasnom ambijentu, uz zvijezde i more otpjevamo Noćas si moje vino. Mi smo apsolutno sve četiri zaljubljene u pjesmu, jer je divna i zavodljiva i vjerujemo da će se publici jako svidjeti. Inače, posebno volimo Split jer je to prvi grad u Hrvatskoj u koji smo bile pozvane nastupiti i veselimo se našem ponovnom susretu“, u veselom tonu zaključile su The Frajle.

 

Poslušajte „Noćas je moje vino“ –

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts