Prosinac 12, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tenisice koje dokazuju da je tradicija in – Ethno Croatia

Ethno Croatia

Danas, kada se trendovi mijenjanju brže nego kazaljke na satu, u moru onih „istih“, teško je pronaći nešto neobično, unikatno, a opet nosivo iz sezone u sezonu. Ljetni dani su u punom jeku, a to znači da je eksperimentiranje s bojama i više nego dozvoljeno. Moda ne poznaje granice, a spajanje modernog i tradicionalno izvornog nikada nije bilo popularnije. Nešto što je do prije par godina bilo nezamislivo, danas je apsolutni favorit brojnih trendseterica.

Ethno Croatia
image-168002

Tko kaže da tradicija nije IN? Brend Ethno Croatia predstavlja originalne tenisice, torbe i toaletne torbice s etno motivima iz hrvatske kulturne baštine. Dizajn i inspiracija dolazi od tradicijskih rukotvorina i narodnih vezova, koji se bezvremenski uklapaju u modne trendove, pogotovo sve popularniji mix&match trend.

Zanimljivost je da se ove tenisice i dan danas proizvode na tradicionalan način pa je potrebno sat vremena za stvaranje svakog para ovih unikatnih tenisica.  Svaki je par poseban i pogledate li ih izbliza, primijetit ćete kako pokazuje suptilne nijanse majstorske ručne izrade. Jednostavan oblik i razigrana paleta boja, karakteristike su koje krase tenisice koje će uz bijelu haljinu i preplanuli ten ovoga ljeta izgledati kao dobitna kombinacija. Neki od najprepoznatljivijih motiva koji se mogu pronaći na tenisicama su paška čipka, šestinski vez, posavski cvjetni vez i slavonski zlatovez.

Ethno Croatia
image-168003

Unikatne tenisice koje plijene pažnju i pričaju svojevrsnu hvalevrijednu priču, uz ostali asortiman brenda Ethno Croatia, možete pronaći u svim ShoeBeDo dućanima diljem Hrvatske ili na klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com .

Izvor V.B Foto: ShoeBeDo

About The Author

Related posts