Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Taylor Swift slavi 30. rođendan: Od country djevojke do megazvijezde

Taylor Swift ss

Taylor Swift  danas slavi 30. rođendan. Sa 30 je postigla ono o čemu drugi umjetnici mogu samo sanjati. Tajna njenog uspjeha su veliki talent i upornost. Nedavno je oborila rekord, postala je pjevačica s najviše osvojenih glazbenih nagrada. Osvojila ih je čak 28.

Uvijek je znala što želi u životu.

S roditeljima i bratom Austin živjela je na farmi u Pennsylvanii, gdje su uzgajali božićna drvca. Vrlo rano počela je pisati pjesme. Ali ne samo to, navodno je već sa 12 godina napisala roman od 350 stranica.

Da bi napredovala u karijeri, s obitelji je odselila u Hendersonville u Tennessee-u. Tu je ostvarila svoje početke, gdje su počeli mnogi poznati kantri pjevači, kao što je Johnny Cash i drugi.

Taylor Swift ss
image-179259

Ubrzo je snimila svoj prvi album. Godine 2006. prvim albumom ,,Taylor Swift” stvorila je ime u country glazbi. S drugim albumom „Fearless“ i singlom ,,Love Story” uspjela je  se probiti na svjetskoj sceni.

Album „1989“ smatra svojim prvim pop albumom.

-Jedan dan sam se probudila i shvatila sam da se moram okrenuti novom glazbenom stilu – otkrila je u jednom intervjuu.

Pop glazba je najbolji način da se Taylor izrazi. Onda je sve krenulo. Jedna nagrada pratila je drugu. Prema ,,Forbesovoj” listi, Taylor Swift trenutno je najbolje plaćena glazbenica.

Izvor Avaz.ba Foto Screenshoot

About The Author

Related posts