Rujan 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Taylor Swift: “Nemam više vremena za dečke!”

taylor

|Pjevačica u intervjuu za Vogue govori o svom novom albumu i odluci da prestane održavati bilo kakvu romantičnu vezu…

 

taylor1
image-1281

Najavljen novim singlom “Shake It Off”, 27. listopada stiže “1989”, peti studijski album koji će predstaviti 24-godišnja Taylor Swift. A kako piše  Idolator, nakon najnovijeg intervjua koji je pjevačica dala za britansko izdanje magazina Vogue, muški dio svijeta slavnih može malo odahnuti. Naime, pjevačica je poznata ne samo po svojim različitim vezama, već i po svom običaju da nakon (neminovnog) prekida o svakoj od tih veza napiše i pjesmu, ali, kako kaže, s time je sada gotovo:

“Održavati vezu ili pokušavati pronaći dečka je trenutno posljednja stvar koja mi pada na pamet – nemam vremena za to, i jasno mi je kako bi to ispalo u trenutnoj fazi u kojoj je moj život.”

taylor2
image-1282

A o optužbama da je na novom izdanju okrenula leđa u potpunosti svom originalnom country zvuku, Swift “filozofski” kaže:

“Ovog puta, izabrala sam jedan hrabar i ogoljen način da se bavim određenim stvarima. Ne želim povrijediti ničije osjećaje, i sigurno ne želim izdati Nashville… Ali, na kraju svega, najvažnije je napredujem kao umjetnica, da odgovaram na nove izazove.”

Kompletan intervju s pjevačicom možete pronaći OVDJE!

 

 

 

Piše: Izvor: idolator.com/MTV|Foto: facebook/Vogue

 

 

 

About The Author

Related posts