Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Tajne poruke znakovite Meghan: Dva vrlo bitna događaja svog života povezala na neočekivan način

Meghan Markle i princ Harry

Vojvotkinja od Sussexa, slavna Meghan Markle poznata je po svojem istančanom ukusu kada je riječ o odijevanju. Njezine su odjevne kombinacije naveliko hvaljene, a svaki komad koji mlada dama na sebe stavi odmah postane senzacija. Stoga ne čudi što je njezinim obožavateljima, ali i modnim znalcima upala u oko jedna znakovita podudarnost.

kraljevska obitelj
image-167249

Naime, Meghan, za razliku od Kate Middleton, nije ljubiteljica recikliranja svojih kombinacija, pa je sada njezine kritičare, ali i obožavatelje iznenadilo što je odlučila ponovno na sebe staviti komad nakita koji je javnosti već prezentirala – i to u jako bitnoj prilici.

Meghan je za subotnje krštenje svog prvog sina Archiea nosila 12.000 funti vrijedne Cartierove naušnice koje je odabrala i za vlastito vjenčanje!

Meghan se za sinovo krštenje pojavila čak i u haljini koja je lagano podsjećala na njezinu vjenčanu haljinu, a uz dodatak istih naušnica, nikome nije moglo promaći kako je vojvotkinja željela simbolično povezati ta dva za nju jako bitna događaja.

princ Harry i Meghan Markle
image-167250

Naušnice su dio Meghanine impresivne kolekcije nakita koja već nakon godinu dana braka uvelike nadmašuje onu Kate Middleton.

Izvor dnevnik.hr Foto Screenshot, instagram

About The Author

Related posts