Rujan 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Svjetski savez mladih Hrvatska organizira online okrugli stol „Kreativno poduzetništvo“

Mladi-620x400

Svjetski savez mladih Hrvatska organizira online okrugli stol „Kreativno poduzetništvo“ koji će se održati u srijedu 17. lipnja 2020. s početkom u 18 sati. 

Okrugli stol će svi zainteresirani moći pratiti besplatno putem Facebook stranice @WorldYouthAllianceHrvatska i putem Youtube kanala @Svjetski savez mladih Hrvatska

Nakon propitivanja utjecaja COVID-19 na mlade, moći će te se pridružiti raspravi kreativnih pojedinaca iz različitih područja koji su svoje talente pretvorili u posao te se  uključiti sa svojim pitanjima! 

Okrugli je stol namijenjen svima onima koji vole otkrivati nove stvari, učiti i osmišljavati, pronalaziti nove puteve i raditi na sebi. Ovaj okrugli stol posebno je usmjeren na mlade koji žele saznati više o kreativnim i poduzetnim pričama u kriznim vremenima putem primjera dobre prakse. 

 

SSMH - Online okrugli stol - Kreativno poduzetništvo:Svjetski savez mladih_SBP
image-188491

 

 

Sve navedeno u temelju je poduzetničkoga pristupa koji ne mora nužno voditi otvaranju vlastite tvrtke – ali vodi prema konkretnijem preuzimanju odgovornosti za svoje „danas“ unatoč nepovoljnim okolnostima. 

Na okruglom stolu sudjelovat će: 

Alis Marić, diplomirana je pravnica i vlasnica branda Čitaj knjigu 

Kate Bošković, novinarka i glavna urednica portala slatkopedija.hr 

Tea Zavacki, inženjerka i poslovna trenerica 

Ena Rajić, psihologinja, spoken word umjetnica i satiričarka 

Ivona Zgrabljić, poslovna trenerica i vlasnica tvrtke Edukator Kreator 

Svjetski savez mladih Hrvatska je organizacija koja okuplja više od 100 mladih u dobi od 18 do 30 godina. U posljednjih nekoliko godina intenzivno se bave pitanjima koja su od važnosti za mlade u Hrvatskoj kao što su obrazovanje, zaposlenost mladih i iseljavanje mladih iz Hrvatske

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts