Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

Brad Pitt

I u ovogodišnjoj noći dodjele Zlatnih globusa neki su trenuci bili malo više zapaženiji, pogotovo što se tiče reakcija uzvanika u publici na govore zahvale prilikom preuzimanja prestižne nagrade na pozornici.

Tako je pri vrhu popisa top tema o kojima se priča nakon dodjele, reakcija Jennifer Aniston u trenutku kada je njezin bivši suprug Brad Pitt osvojio Zlatni globus za ulogu u filmu “Bilo jednom u Hollywoodu”.

Jennifer Aniston
image-180504

Prema pisanju US Weeklyja Jennifer je ustala i počela pljeskati kada su pročitali Bradovo ime ali je i sjela prije ostalih ljudi u svojoj blizini. Za vrijeme govora Brad ju je posebno uspio nasmijati našalivši se na račun svog ljubavnog života, što kamerama naravno nije promaklo.

“Želio sam povesti mamu ali nisam jer ispada da sam u vezi sa svakom ženom pokraj koje stojim. Pa bi to bilo malo čudno”, našalio se Brad, a Jennifer se na to slatko nasmijala.

Iako se u zadnje vrijeme šuškalo o njihovom mogućem pomirenju i novim ljubavnim iskricama, isto kao i da će upravo na dodjeli Zlatnih globusa objaviti da su ponovno zajedno, to se ipak nije dogodilo.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts