Veljača 16, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Sveti Nikola i vaterpolisti “Mladosti” darovima razveselili najhrabrije mališane

BART HOXHA, SVETI NIKOLA, SUZANA PASA, DIANA MIKLOS, LOVRE MILOS I IVAN BULJUBASIC

Sveti Nikola kojeg s nestrpljenjem očekuju djeca diljem svijeta i ove godine dariva najbolje i najhrabrije. U suradnji s udrugom Ljubav na djelu i Klinikom za dječje bolesti Zagreb, zaštitnik djece posjetio je Zavod za dječju onkologiju i hematologiju ”Dr. Mladen Ćepulić” – Klinike za dječje bolesti Zagreb te darovima izmamio osmijeh i veselje na lica mališana koji se liječe na ovom odjelu. Veselo druženje upotpunili su vaterpolisti HAVK Mladosti Lovre Miloš i Ivan Buljubašić koji su kao Nikolini pomoćnici dijelili darove te odgovarali na znatiželjna dječja pitanja.

Ivan Buljubašić, Sveti Nikola i Lovre Miloš
image-149028

Ivan Buljubašić, Sveti Nikola i Lovre Miloš

„Ovo je poseban trenutak za nas. Drago mi je da smo imali prilike družiti se s hrabrim malim borcima. Njihova snaga i želja za ozdravljenjem inspirirajući su i zahvalan sam na vremenu koje smo proveli zajedno. Poželjeli smo im brz oporavak i pozvali na susret na jednoj od naših idućih utakmica!“ – izjavio je Lovre Miloš, vaterpolist Mladosti.

 

DRUZENJE S MALISANIMA
image-149029

Sveti Nikola sa zagrebačkim mališanima će se družiti u njegovom Gradu koji prepun mašte, čarolije i ljubavi svoja vrata otvara u srijedu 5. i četvrtak 6. prosinca u zagrebačkom hotelu Academia od 16 do 20 sati.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts