Rujan 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Suzana je hit!

Mejaši_SBP

Popularni tamburaši u starkama Mejaši i grupa Vigor udružili su snage u novom singlu ‘Suzana’ i još jednom osvojili srca mnogobrojne publike, kao i radijskih etera.

mejaši_SBP
image-176627

Ovoga tjedna dečki su upisali najviši ulaz na HRTop40, ljestvici najemitiranijih singlova u Hrvatskoj. Mejaši su jako zadovoljni ovom suradnjom koju su rado i komentirali:“Kad smo snimili duet s Vigorom znali smo da imamo odličnu stvar u rukama. Baš svi smo nekako vjerovali u nju i nadali se da će je publika prepoznati. Reakcije u prvih tjedan dana su nadmašile sva naša očekivanja što nam potvrđuju komentari publike, brojke na društvenim platformama i reakcija ljudi na koncertima. Neizmjerno smo zahvalni medijima koji su prepoznali ovaj svježi spoj dvaju bendova i pjesmu koja je dobila ono što zaslužuje – mjesto u srcima naše zajedničke publike. U današnje vrijeme je teško pjesmu prezentirati publici i stvoriti priliku da je čuju, a mi smo to uspjeli uz vrhunski tim Hamar Media i tim Multimedija direkcija na čemu im se ovim putem zahvaljujemo.”

 

Podsjećamo, pjesmu ‘Suzana’ je nastala zahvaljujući jakim autorskim imenima hrvatske glazbene scene. Denis Dumančić kao autor pjesme udružio je snage s Valerijom Đurđević koja je napisala stihove, a na aranžmanu je radio zajedno s Branimirom Mihaljevićem.

Piše L.A Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts