Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

“Sušak, Sušak” obnova produkcije i repriza uspješnog mjuzikla

sušak sušak

Iznimno posjećen od pune premijere i reprize do rasprodanih petnaestak izvedbi, prošlogodišnji mjuzikl “Sušak, Sušak” (u režiji Edvina Liverića, scenografiji Damira Šegote, kostimografiji Manuele Paladin Šabanović te oblikovanju svjetla Dalibora Fugošića) vraća se publici u obnovljenoj i poboljšanoj verziji.

Samostalnoj produkciji Studija Maraton i ansamblu vrhunskih glumaca i pjevača:  Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama, Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac, ove se godine priključuje i mladi talent Antonio Krištofić (kao alternacija za ulogu Lovre), plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.

unnamed (3)
image-70433

Premijera i repriza mjuzikla “Sušak, Sušak” u 2016. održat će se 16. i 17.10. u Rijeci u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Popularni mjuzikl „Sušak, Sušak“ u sezoni 2016./2017. na pozornicu ponovno donosi duhovitu i raspjevanu povijest Sušaka, njegovih stanovnika, te nas iznova vraća u razdoblje od tridesetih do sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Već svima poznati zanimljivi i duhoviti likovi poput barbe Pave i dimnjačara Lovre podsjetit će gledatelje zašto vole Sušak (ili zašto bi ga trebali zavoljeti).

unnamed (2)
image-70434

Mjuzikl je praizveden je 2015. godine na Sušaku, u koprodukciji HNK Ivana pl. Zajca i Studija Maraton.

2016. godine Studio Maraton preuzeo je „Sušak, Sušak“ u samostalnu produkciju, te u suradnji s istim autorskim timom priprema njegov „makeover“ koji će donijeti osvježenje popularnom mjuziklu i gledateljima pružiti još veći i zabavniji doživljaj.

Obnovljenu produkciju potpisuje isti tim, a gledatelji će moći uživati u već poznatim notama i likovima mjuzikla ali ujedno i novim dramskim potezima Mensura Puhovca, dramaturškim intervencijama Magdalene Lupi, novim koreografijama Martine Hrlić i plesačima grupe „Flame“, te novom dizajnu svjetla i projekcija Dalibora Fugošića.

sušak sušak
image-70435

Glumački ansambl ostat će bez promjena, no predstavi će se pridružiti Antonio Krištofić kao alternacija Damiru Kedži u ulozi dimnjačara Lovre. Još jednu novinu činit će članovi zborskog ansambla koji su do sada pjevali u orkestralnoj „rupi“ ,a u obnovi mjuzikla pridružit će se glumcima na sceni.

Novi vizualni identitet dio je autorskog rada ilustratorice Korine Hunjak.

Ulaznice pronađite u sustavu Entrio.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts