Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

“Suradnja s Kanyeom je kao borba s bikovima”

Madonna Gramy

“Možete se sakriti iza svog kompjutera ili telefona i reći što god hoćete – nitko ne zna tko ste vi. Ali biste li mi mogli to reći u lice? Biste li mi to rekli u lice? Čisto sumnjam”, kazala je Madonna.
Dok svijet očekuje njen novi spot za singl “Ghosttown”, Madonna u novom broju Cosmopolitana, koji će se u prodaji naći 14. travnja, komentira brojne teme koje nju, ali i ostatak svijeta, muče ovih dana.
“Popularnost dođe i prođe”, smatra Madonna. “Morate znati tko ste, za što se zalažete i zašto ste ovdje”.
Dio njene popularnosti, bilježi Billboard, izgrađen je i na tome što je uvijek znala koje suvremene, aktualne umjetnike odabrati za suradnju. Tako je, između ostalih, na albumu “Rebel Heart” surađivala i s Kanyeom Westom.

 

 

 

“Ta suradnja bila je nalik borbi s bikovima, ali je svatko imao svoj trenutak. Znao je da dolazi raditi s osobom koja ima jak stav, ali i ja sam to znala za njega. Slušala sam što bi imao za reći, upijala to, a onda bismo slušali što ja predlažem i razmišljali o tome. Nismo se slagali oko svega, ali imao je dobre ideje”, kaže kraljica popa.

Osim ove “borbe sa bikovima”, Madonna i dalje svakodnevno vodi bitke s ljudima koji osporavaju njeno izražavanje seksualnosti, borbu za slobodu ženskog tijela…

 

 

 

“Nemojmo se zavaravati, nije se mnogo toga promijenilo, naročito ne za žene”, objašnjava ona. „I dalje živimo u izrazito seksističkom svijetu koje želi ograničiti ljude. Otkad sam počela,  otežavali su mi rad jer su mislili da ne možeš biti senzualan, ili izražavati seksualnost kao ja, a istovremeno biti inteligentan. Za mene se ta borba nikada nije završila”.

Izvor: Billboard

About The Author

Related posts