Lipanj 02, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Supertalent – Druga epizoda još gledanija

Dream team babe_SBP

Najgledanija zabavna emisija i u drugoj epizodi nastavlja oduševljavati gledatelje, a posljednju epizodu Supertalenta u prosjeku je pratilo više od 820 tisuća gledatelja te je epizoda ostvarila udio u gledanosti od 53,5 posto. Uz najgledaniju emisiju dana na svim televizijama bio je svaki drugi gledatelj u Hrvatskoj, a epizoda je privukla 30 posto više gledatelja od prve.

Osim izvrsnih rezultata gledanosti, Nova TV ostvaruje i zavidne rezultate na svojim digitalnim kanalima. Od početka emitiranja nove sezone službena Facebook stranica showa bilježi 1,7 milijuna pregleda videa, dok službeni YouTube kanal showa bilježi 6,1 milijun pregleda videa što je, gledajući u vremenskom intervalu,jednako 43 godine konstantnog gledanja.

 

supertalent_SBP
image-174063

 

 

 

Najgledaniji video iz prošle epizode na Youtube kanalu Supertalenta bio je zlatni gumb, odnosno Dream team Babe s 250 tisuća pregleda u nepunom danu, dok je najgledaniji video od početka emitiranja nove sezone – kandidat Stevie Starr s talentom gutanja i vraćanja stvari iz želuca, kojega je do sada pogledalo oko 800 tisuća korisnika.

Nakon dvije emitirane emisije i dva zlatna gumba, iduće subote gledatelje očekuje nova epizoda. Tko će sve oduševiti žiri te kakve ćemo još neobične talente vidjeti, ne propustite doznati!

Piše M.T Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts