Travanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Super odvjetnik Mr. Beana zastupa bračni par Lovren

Dejan Lovren , Anita Instagram

Matt Himsworth radi kao pravni savjetnik za većinu klubova u engleskoj nogometnoj Premier ligi, a zastupa i Liverpool, u kojem igra Dejan Lovren (27). Osim njih, britanski odvjetnik radi i za Chelsea te Manchester City. Cijena njegova angažmana drži se u strogoj tajnosti.

Himsworth se u Velikoj Britaniji primarno bavi slučajevima koji imaju veze s medijima i pojavljivanjem lažnih informacija na društvenim mrežama i u tisku, a usavršio se i u polju zaštite privatnosti i autorskih prava. Hrvatski nogometaš Lovren angažirao je baš njega jer Matt već desetak godina slovi kao jedan od najboljih odvjetnika za “peglanje” imidža sportaša i drugih zvijezda.

Cijeni ga i struka: Himsworth je osvojio nekoliko nagrada

Na sudu je zastupao književnicu J.K. Rowling (51), autoricu serijala o Harryju Potteru, te komičara Rowana Atkinsona (61), koji se proslavio ulogama u hit humorističnim TV serijama “Mr. Bean” i “Crna Guja”. U jednom odvjetničkom uredu, Himsworth je svojedobno radio i za manekenku Naomi Campbell (46), a njegove usluge tražili su i američki biciklist Lance Armstrong (44) te holivudska diva Kate Winslet (40).

Odvjetnički ured Matta Himswortha nedavno se elektroničkom poštom javio i redakciji 24sata potvrdivši da zastupaju Dejana i Anitu Lovren te tražio da se ubuduće ne koriste fotografije nogometaševe supruge s Darijem Torbićem, koje je engleski tabloid The Sun prvi objavio. I dok su Lovrenovi u Londonu, daleko od očiju javnosti, zaokupljeni sudskim poslovima, u Hrvatskoj policija pokušava raspetljati slučaj povezan s njima.

Izvor: 24sata.hr Foto Instagram

About The Author

Related posts