Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Summer splash ljetne atrakcije odvesti će vas u svijet vodenih pustolovina

Fun Park Biograd  SBP

Ljeto nam se zahuktalo, a s njime i zabava! Fun Park Biograd kao uvertiru u posebne ljetne atrakcije uveo je Late Night Rides na dane 05.07 i 12.07.2019. od 19:00 do 24:00 sata. Radi se o noćnim vožnjama u specijalnom ambijentu koje će još dodatno ukrasiti i specijalni svjetlosni efekti laserima. Te dane sve posjetitelje čeka i popust od 10% na sve cjelodnevne ulaznice. U 21:30 poseban ambijent noćnih pustolovina dodatno će i začiniti i vatromet, a posjetitelje očekuju pjena partiji  i gastro paketi po povoljnim cijenama.

 

Za pravo ljetno osvježenje tu su Summer Splash vodene atrakcije Fun Parka Biograd koje će vas odvesti u sasvim drugu dimenziju ljetnih avantura. Okupite ekipu i krenite u ludu zabavu kroz vodene pustolovine i nastavite u veselom i osvježavajućem ljetnom ritmu.

Fun Park Biograd  SBP
image-166862

Pravi ljetni tuš priuštit će vam Atlantis, jedna od najpopularnijih atrakcija u svim vodećim svjetskim parkovima. Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku bazena!! Ili krenite u pravu pomorsku bitku u Piratskom zaljevu i obranite svoj brod, pošpricajte svoje protivnike i pazite na opasne vodene „sačekuše“, koje vas mogu dodatno osvježiti! Odlična zabava čeka sve uzraste i ekipe koje se sa svojim brodom mogu upustiti u pravi vodeni okršaj. Summer splash atrakcije Fun park Biograd vode vas u prave ljetne pustolovine kroz različite popularne teme.

Iskusite vožnju nemirnim gusarskim brodom Pirate Ship koji kao da upada između dva velika oceanska vala i opet se uzdiže gore. Primite se čvrsto za brod i uživajte u vožnji koja nije za ljude osjetljivog želudca.

Fun Park Biograd  SBP
image-166863

Posebna vožnja, ovoga puta ne u autićima, nego u malim okruglim čamcima odlična je ljetna zabava! Sudarajte se brodićima i prskajte vodom jedni druge, jer tko je još suh napustio Fun park Biograd?!  A za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tematske cjeline u Fun Parku Biograd odvest će vas do avantura koje ste možda gledali na filmskim platnima; tu je Animal Kingdom-Jurski svijet  gdje vas promatraju dinosauri, Western dio, svemirski dio, a najbolje virtualno putovanje svakako ćete doživjeti u XD Dark Ride-u. Krenite u  jedinstveno virtualno iskustvo – na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima, a od nedavno tu je još luda vožnja “CARNIVAL” – najnoviji hit u virtualnom svijetu.

Naime,  tu su još i škole zumbe i naravno, igre sa animatorima, s kojima možete krenuti u veliku potragu za Fun park Biograd gusarskim blagom i nagraditi se kao pravi gusari. A one koji su rođeni u ovom ljetnom periodu sigurno će razveseliti i posebni rođendanski partiji na najzabavnijem mjestu na Jadranu uz lude vožnje, igre i rođendansku tortu!

Fun Park Biograd  SBP
image-166864

Uz oblije zabave čeka vas još bogata i osvježavajuća ponuda ledenih slastica i pića.

Cjelodnevna ulaznica uključuje jednu vožnju na atrakciji XD Dark Ride. Svaka sljedeća vožnja se dodatno naplaćuje 35 kn. Ljetno radno vrijeme Fun parka Biograd je od 15 do 22 sata.

 

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts