Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Stručnjaci analizirali način komunikacije između Meghan i Harryja pa zaključili tko u braku vodi glavnu riječ

meghan markle princ harry ss

Gotovo svaki ljubavni, odnosno bračni par ima svoj način komunikacije i tajne signale, bilo da se radi o slanju znakova upozorenja i neverbalnim gestama podrške i ohrabrenja. No kada se nalazite u središtu zbivanja i pod budnim okom javnosti, neverbalna komunikacija možda je važnija, ali i očitija nego inače.

Čini se da su se princ Harry i Meghan Markle u tome dobro uvježbali šaljući jedno drugome signale i upute za određeno ponašanje. Njihovo posljednje službeno pojavljivanje u ulogama članova britanske kraljevske obitelji nije nikakva iznimka, a upravo je, vjerovali ili ne, Meghan bila ta koja je svom suprugu slala znakovite signale.

Princ Harry i Meghan Markle.png2
image-184685

Dogodilo se to upravo na godišnjoj dodjeli nagrada Endeavour Fund Awards kada je Meghan vrlo stručno usmjerila supruga u smjeru suprotnom od nje, kako bi mogla razgovarati s drugim ženama koje su se tamo našle. U toj situaciji prvo je stavila ruku na Harryjevo rame i nježno ga povukla prema unatrag kako bi ona bila ispred njega, a on joj je potom nježno dodirnuo leđa kako bi ubrzao njezin prolazak.

Sudeći prema njihovim zajedničkim fotografijama, između njih postoji dugačka povijest signaliziranja dodirima, a od samih početaka Harry je dopustio Meghan da u tome preuzme vodeću ulogu.

“Ovo je roditeljska, djelomično nježna gesta koja također podrazumijeva želju za kontrolom ili usmjeravanjem. U politici je poznata kao ‘pat of power’, to je trenutak kada onaj tko tjelesnim dodirom podiže svoj status, a spušta tuđi. Meghanina je ruka bila čvrsto na leđima supruga dok je prisustvovala prijemu u Južnoj Africi prošlog listopada, posjetila Birkenhead u siječnju prošle godine, pa čak i kad su se bili pojavili prvi put kao bračni par u Buckinghamskoj palači. ”, kaže stručnjakinja za govor tijela Judi James za Daily Mail.

Meghan Markle i princ Harry ss
image-184686

Meghan je stavila ruku na Harryjeva leđa i dok je nosio bebu Archieja prilikom prvog pojavljivanja pred kamerama, što se također tumači kao gesta majčinskog odobravanja.

Drugi su pak primjer situacije u kojima Meghan zna Harryja uhvatiti za biceps, a ne samo primjerice držati svoj dlan u njegovu, čime zapravo pokazuju kako se nikada nisu planirali suzdržavati od javnog iskazivanja naklonosti, iako bi mnogi to mogli protumačiti kao znak njezina šefovanja, više nego potpore.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts