Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Što poznate osobe žele za Božić i novu godinu

christmas-red-background-with-snowy_1048-3461

Upitali smo neka od najpopularnijih imena iz hrvatskog javnog života kako doživljavaju Božić, kakve su im osobne želje i što bi poručili čitateljima Show Bizz Magazina i svim ljudima dobre volje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

SANDRA PERKOVIĆ

Sandra P (2)
image-80667

Protekla godina za mene je bila jako uspješna, po pitanju i karijere i privatnog života. Nadam se da će sljedeća biti jednako uspješna i da neću razočarati ni svoje najbliže ni svoje navijače, koji su mi u protekloj pružili neizmjernu potporu, ni sebe.

Želim vam sretne blagdane, a u novoj godini zdravlje, ljubav, mnogo poslovnih uspjeha i veselja. Provedite ove blagdane s dragim osobama i spremno zakoračite u novu godinu!

JOLE

Jole_5
image-80668

Božić je za mene vrijeme koje je rezervirano za moje najmilije. Najljepše je kad smo svi na okupu, tada uživamo u zajedničkom kićenju bora, lijepim božićnim pjesmama, finoj spizi i toploj obiteljskoj atmosferi. U novoj 2017. godini svima želim isto što i sebi, a to je prvenstveno zdravlje, zatim sreću, ljubav i mnogo, mnogo lijepih trenutaka s najdražima!

JELENA ROZGA

Jelena Rozga f: Zdenko Mlinar
image-80669

Foto Zdenko Mlinar

 

Božić za mene uvijek ima posebno značenje, to je vrijeme koje posvećujem svojoj obitelji, prijateljima i najmilijima. Vrijeme okupljanja i uživanja jedni s drugima. Životni tempo nas često odvede svojim putovima, no to vrijeme je vrijeme za obitelj.

Želim uvijek i svake godine samo jedno, a to je zdravlje uvijek na prvom mjestu, sve drugo lako dođe, sve drugo se nekako lako posloži kad je čovjek zdrav. Često zaboravljamo koliko je to bitno.

Želim da vam srca budu puna ljubavi, da ste zdravi, sretni i nasmijani svaki dan. Volite se i ljubite, voli vas Jelena.

MIA BEGOVIĆ

MIA_3
image-80670

Foto Mario Delić

 

Želim svima zdravlje, sreću i mir . Toplinu obiteljskog okruženja, realizirane vizije, blagost osmijeha i ljubaaaaaav!!!!!!!!

NENO BELAN

Foto Igor CC Kelčec
image-80671

Foto Igor CC Kelčec

Želim svim ljudima svijeta, dobre volje, povodom nastupajućih blagdana zaželjeti svako dobro, prije svega dobrog zdravlja. I nek’ pronađu mir u svojim dušama, nek’ budu okruženi dragim ljudima koje vole, familijom, prijateljima, a nova godina koja uskoro dolazi nek’ bude bolja nego što je bila ova na odlasku..

I naravno, za kraj, svima želim i što više dobre i kvalitetne glazbe u njihovim životima, da ih ispuni i oplemeni!

IVICA PROPADALO

ivica propadalo
image-80672

Kako sebi i svojim bližnjima, tako i cjelokupnom narodu želim više pameti, strpljenja i mudrosti. U ovim teškim vremenima (a koliko pamtim, uvijek su nam bila takva), treba naći unutrašnji mir i radost u svakom novom danu. Sretan sam kada se ujutru probudim i shvatim, da sam okružen ljudima koje volim. Svjestan sam da svi mi zaslužujemo bolje i više nego što imamo, a obično za to krivimo druge i okolinu. Trebalo bi makar u ovim Blagdanskim danima, počistiti prije svega ispred “svojih ulaznih vrata”, a ne samo da ih okitimo vjenčićima, imelom i lampicama. Jer sreća uvijek nadje put da zakuca na svačija vrata. Primimo je otvorenog srca. Živjeli!!!

MILANA VLAOVIĆ

Milana Vlaovic
image-80673

Sebi i svima oko sebe za Božić želim mir, radost i veselje u krugu obitelji, a u novoj godini želim u prvom redu zdravlja i ljubavi.

JURICA POPOVIĆ

Foto Igor CC Kelčec
image-80674

Foto Igor CC Kelčec

Svoja promišljanja o vremenu Božića sam uglavnom pretočio u dvije božićne pjesme, “Na Božić nitko nije sam” i “Božić s tobom“. To je vrijeme koje u meni budi misli na sve one koji su sami i zaboravljeni od ovoga svijeta. Istovremeno to je vrijeme buđenja svjetla i radosti koji nas okružuje, gdje se god okrenemo. Iz toga proizlazi da mi se osjećaji mIješaju, ali to je realnost ovoga života.
Kroz te moje pjesme  zagrlio sam sve one koji su sami i tužni i barem na taj način ih malo pokušao usrećiti, a sebe donekle rasteretiti osjećaja nemoći kako tim ljudima pomoći.

Sretan vam i blagoslovljen Božić!

Redakcija Show Bizz Magazina pridružuje se toplim željama popularnih Hrvatica i Hrvata. Dragi naši, blagoslovljen Božić i sretna vam nova godina!

christmas-1908540_1280
image-80675

Piše D.T. Foto Igor CC Kelčec, Mario Delić, Zdenko Mlinar

 

 

About The Author

Related posts