Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Što otkriva vaše lice?

Hana Huljić

Lice govori sve, čak i ono što ne želite reći, prema tvrdnji seksologinje Tracey Cox. Proučavajući drevna kineska učenja, ona je zaključila da se s lica precizno može pročitati kakvi smo u ljubavi i seksu, koliko smo slobodni, vijerni, topli, maštoviti…

Ukratko, to bi bilo ovako:

Nos – mali nos je simbol skromne seksualne želje, a onaj koji je malo zaobljen nadolje – senzualnosti. Osobe s krivim nosom vrlo su strastvene, dok su one s prćastim romantične i vjerne.

Obrve – rijetke i kratke obrve su asocijacija za požrtvovane i predane u ljubavi, koji, međutim, nemaju bogatu želju za seksom. Za one koji imaju guste, kaže se da su senzualne, ali nerijetko i nevjerne.

 

Oči – ako imate tamniju boju očiju, znači da ste strastveni, topli i otvoreni. Plavooki i zelenooki su kreativni u seksualnom životu, ali često i nevjerni partneri, dok su smeđooki još veći avanturisti, slove za rođene pustolove.

Usne – velike i pune usne otkrivaju senzualne, nesebične ljubavnike, a male maštovite i inventivne. Punija donja usna karakteristična je za hedoniste u svemu, pa i u ljubavi, dok je tanka donja odraz svedenih, hladnih i rezerviranih.

Uši – osobe s malim ušnim resicama su otvorene i predane u vezi, a one s većim ušima slove za senzualne i strastvene ljubavnike koji vole “švrljati”.

 

Hana Huljić (3)
image-157480

 

Izvor Metro-portal.hr Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts