Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Što nas sve očekuje do kraja festivala na Bundeku

Bow vs Plectrum

Ovog petka i subote ne propustite završnicu ovogodišnje Ljetne pozornice Bundek, gdje nas očekuje još puno glazbenih poslastica koje morate doživjeti!

U petak 20.7. na novu pozornicu na Bundeku tako stiže poznati dvojac Bow vs Plectrum – Filip Novosel na tamburi i Tihomir Hojsak na kontrabasu. Njihov stil opisuje se kao “novi, inovativni pristup jazzu pa i skladbi uopće, s obzirom na to da je vjerojatno nemoguće u povijesti glazbe pronaći aranžmane za ta dva instrumenta u ovakvoj kombinaciji”. Rezultat njihove suradnje nesvakidašnje su interpretacije “narodnih skladbi, ali i Charlieja Parkera i Ivana Zajca”, a za koncert na Bundeku u goste su pozvali i Matiju Dedića!

 

Ad Astra
image-135856

Ad Astra

A u subotu, 21.7. – posljednjega dana manifestacije – na Bundek stiže i Vokalni sastav Ad astra pod umjetničkim vodstvom Jasne Stajić. Za svoj zagrebački nastup priredili su sasvim poseban program naslovljen “Od baroka do rocka”, na kojemu će izvesti kompozicije različitih glazbenih žanrova od tradicionalnih hrvatskih pjesama, preko obrada hrvatskih i svjetskih duhovnih skladbi, sve do obrada poznatih hitova Lady Gage, Queena i Gibonnija.

Programi počinju u 21:00 sati, a ulaz je - slobodan!

I ovog vikenda osvježite ljeto koncertima na jezeru – Vidimo se na Bundeku!

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts