Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Što kupiti kao zalihe

trgovina
Izolacija ne mora biti loša stvar, baš naprotiv. Zapravo, to je idealno vrijeme da produbite odnose s voljenima i provedete zajedničko vrijeme kvalitetno. No prije toga, trebate se dobro opskrbiti namirnicama koje će dostajati za cijelu obitelj.

Svatko je odlaskom u trgovinu barem jedanput zaboravio kupiti nešto po što je došao, pa kako bismo vam olakšali pripremu i spriječili zaboravljanje važnih artikala, u nastavku donosimo popis nužnih namirnica za četveročlanu obitelj.

Vi ćete taj popis prilagoditi svojim potrebama i obogatiti ga namirnicama koje inače konzumirate, no svakako u kućanstvu uvijek treba imati dovoljno brašna, ulja i tjestenine kako biste mogli makar nešto skuhati kad ogladnite. Od brašna uvijek možete umijesiti svježi kruh ili peciva, a pomoći će i izrada slastica.

Ne zaboravite na mljeveno meso koje možete pripremati u verzijama od umaka do okruglica te zamrzavati. Na taj način ćete si olakšati predstojeće dane i nećete morati kuhati, nego samo izvaditi i podgrijati neko od spremljenih jela.

Kako biste prošli jeftinije, birajte obiteljska ili maksi pakiranja. Sjetite se napuniti i ledenicu spremajući smrznuto meso i povrće, a u smočnici čuvajte ukiseljeno povrće, pekmeze i ajvar koji uvijek dobro dođu.

Konzerve graha, ribe i konzerviranog povrća neće biti naodmet i dobro će se uklopiti, a ako volite grickalice, ne zaboravite spremiti koju čokoladu i paket keksića za crne dane.

Djecu će to sigurno razveseliti, a možete i u ledenici ostaviti spremljenu neku slasticu.

 

Izvor Metro-portal.hr Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts