Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Što je klasika kada je šminka u pitanju?

make up

Trendovi se mijenjaju na dnevnoj bazi, dolaze i prolaze, ali ipak neke stvari uvijek ostaju. Što se šminke tiče evo što je klasika i s čim se ne može pogriješiti. 

Crveni ruž

Simbol je senzualnosti i ženstvenosti. Važno je naviknuti se na njega i odabrati pravu nijansu – tada on svima stoji. Možda treba upornosti u potrazi, ali isplatit će se. Uz crveni se ruž nosi malo šminke, eye-liner ili dobra maskara i vrlo glamurozan izgled je tu.

crveni ruž

“Nude” ruž 

Već neko vrijeme vrlo je popularan “nenašminkani” izgled koji se postiže s pregršt šminke. Taj “nenašminkani” izgled zapravo izvlači na površinu naš prirodan, ali retuširan izgled – bez akni, mrljica, točkica, podočnjaka i ostalog. Dio tog make up-a je i obavezni “nude” ruž koji

Eye-liner

Crni eye-liner je sjajno slaže sa crvenim ružem, ali i neupadljivim “nude” usnama. S njim oči izgledaju vrlo zavodljivo, čak mistično. Nekoliko je načina da ga se stavi, a definitivno su najpopularniji oni koji oči čine mačkastima i bademastima. Istina, nije ga lako staviti, ali kad ga se počne kontinuirano koristiti, rutinski ga se vrlo lijepo nanese.

eyeliner

Umjetne trepavice

Nikad nije bilo lakše zablistati kao diva. Uz umjetne trepavice sva se ostala šminka svodi na minimum, ali potrebno je malo vještine za namjestiti ih. Potrudite se zalijepiti ih tik uz korijen svojih trepavica, a eventualnu prazninu između popunite eye-linerom.

Piše: M.K. Foto: SBP

About The Author

Related posts