Veljača 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Stigla je u odijelu kao i njezin slavni partner, samo što ona ispod sakoa nije nosila baš ništa

Irina Shayk ss

Bradley Cooper i Irina Shayk plijenili su pažnju u Londonu.

Holivudski glumac Bradley Cooper, o kojem se u posljednje vrijeme itekako priča i piše, pojavio se i na crvenom tepihu dodjele britanske filmske nagradeBAFTA, a društvo mu je pravila dugogodišnja djevojka Irina Shayk.

Bradley i Irina za tu su priliku uskladili modne kombinacije te su se pojavili u crnim elegantnim odijelima, a Irina je svoj crni sako odlučila odjenuti bez grudnjaka i tako otkrila gole grudi.

Bradley je inače u Londonu osvojio nagradu za najbolju originalnu pjesmu u svom filmu “Zvijezda je rođena”, a posvetio ju je pjevačici i glumici iz istog filma, svojoj dragoj kolegici Lady Gagi.

“Morao sam ostvariti san, a mislio sam da se to nikad neće dogoditi. Dijelim ovu nagradu s Lady Gagom večeras, glazba je bila srce ovog filma. Također moram zahvaliti Irini jer je godinu dana trpjela moje pokušaje stvaranja glazbe u podrumu”, izjavio je Bradley u emotivnom govoru zahvale.

bradley cooper ss
image-154664

Nakon što je proglašen dobitnikom nagrade, Irina je ustala i uz ovacije ispratila Bradleyja na pozornicu.

Par je zajedno od 2015. godine, a u ožujku 2017. godine postali su roditelji kćeri kojoj su nadjenuli ime Lea De Saine.

Lady Gaga se o još jednoj nagradi u nizu oglasila na svom profilu na Twitteru.

“Ne mogu vjerovati da smo upravo osvojili BAFTA-u za najbolju originalnu glazbu. Htjela bih sada biti tamo, ali na dodjeli Grammyja sam kako bih i ovdje pokazala našu ljubav. Napravili smo film o glazbi. To za mene znači cijeli svijet. Hvala svim obožavateljima, jako  vas volimo, ne bismo bili tu gdje jesmo bez vas”, napisala je dirnuta Lady Gaga.

Izvor: dnevnik.hr Foto Screenshot

About The Author

Related posts