Lipanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Stigla je u Cannes očarati prisutne svojom pojavom, no svi pričaju samo o njezinom čudnom licu!

Selena Gomez

Selena Gomez stigla je u Cannes nakon emotivnog sloma zbog kojeg je bila i na rehabilitaciji.

Radi se o jednom od najprestižnijih događanja u svijetu bogatih i slavnih, a osim važnih ljudi iz filmskog svijeta, crveni tepih redovito okupiraju i poznate manekenke te pjevačice koje mjesecima unaprijed biraju što će odjenuti za pojavljivanje na crvenom tepihu.

Među uzvanicima ove godine je i mlada pjevačica Selena Gomez koja je blistala u seksi kreaciji sastavljenoj od duge suknje s visokim izrezom te kratkog topića u stilu korzeta.

Selena Gomez
image-162564

Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje svakako je njezino lice koje je izgledalo drugačije nego inače, kao da je pjevačica nešto “radila na njemu”.

Iako je jasno da tu postoji i težina profesionalne šminke, njezino lice, posebno oči, izgledali su zategnutije nego inače.

Atraktivna brineta tako se odlučila za deblju, mačkastu liniju na očima te crveni ruž koji je njezinoj pojavi dao dodatnu dozu glamura.

Selena Gomez
image-162565

Nakon toga, Selena se pojavila i u plavo-zlatnom izdanju na photocall-u za film “The Dead Don’t Die” na kojem joj je lice ponovno izgledalo bitno drugačije, što vam ostavljamo da prosudite sami u našoj galeriji.

Selena Gomez
image-162566

Selena Gomez
image-162567

Iza bivše Disney zvijezde teško je razdoblje borbe s depresijom te emotivnog sloma, posebno nakon što se njezina velika ljubav, pjevač Justin Bieber, vjenčao s manekenkom Hailey Baldwin.

justin bieber heiley bieber ss
image-162568

Selena se tada po tko zna koji put povukla iz javnosti te s društvenih mreža kako bi se oporavila, a teško vrijeme očito je ostavilo traga i na njezinom fizičkom izgledu.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts