Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Stigao prvi teaser drame “The Irishman” u kojoj se Robert De Niro vraća u podzemlje mafije

Robert De Niro ss
Priča “The Irishman” bazirana je na knjizi “I Heard You Paint Houses” autora Charlesa Brandta u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Jimmyja Hoffe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubojice, Irca Franka Sheerana. Film je režirao fantastični Martin Scorsese, a za scenarij je zaslužan Steven Zaillian.
Ovo će biti najskuplji Scorseseov film do sada s obzirom da je radnja filma smještena u dva razdoblja u kojima će morati digitalno doraditi likove koje tumače Robert De Niro, Al Pacino i Joe Pesci.

Naime, De Niro će za potrebe filma morati izgledati kao da mu je 30 godina, a koristit će se slični efekti kao u filmu “The Curious Case of Benjamin Button”.

De Niro u filmu tumači ulogu Sheerana, plaćenog ubojicu koji radi za mafiju. On je najvjerojatnije povezan s ubojstvom Jimmyja Hoffea kojeg glumi Pacino.

Joe Pesci igra ulogu Russella Bufalina, šefa mafije porijeklom sa Sicilije čija je misija ujediniti kompletnu istočnu obalu u Cosa Nostra organizaciju. Njegov protivnik je Angelo Bruno u ulozi Harveyja Keitela. U priču će se uključiti i Bobby Cannavale u ulozi njujorškog gangstera Joea Galloa.
U filmu još glume i Anna Paquin, Ray Romano, Jack Huston, Stephen Graham i mnogi drugi.
“The Irishman” je u potpunosti producirao Netflix, a film će premijerno biti prikazan najesen ove godine.

Izvor: klix.ba  Foto Screenshot

About The Author

Related posts