Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Stajliš brat i sestra Middleton mogli bi davati lekcije iz stila

Pippa i James Middleton

Nakon što je na Wimbledonu prije nekoliko dana viđena vojvotkinja Kate Middleton, u popularnom teniskom turniru uživali su njezini mlađi brat i sestra. Otkako je rodila svoje prvo dijete, 8-mjesečnog sina Arthura, Pippa Middleton ne odvaja se od malenog nasljednika, pa joj je ovaj izlazak poslužio kao zaslužena pauza svakodnevnih majčinskih obaveza.

Meghan Markle
image-167556

 

Pippa i James Middleton izazvali su veliko zanimanje medija kada su se pojavili na Wimbledonu koji ne propuštaju ni jedne godine. Modno usklađeni brat i sestra oduševili su izborom stajliš stajlinga. Dok je James odabrao elegantno sivo odijelo kariranog uzorka, koje je uskladio s plavom košuljom te tamnoplavim mokasinkama i kravatom, Pippa je plijenila pažnju u nježno ružičastoj haljini s potpisom Stelle McCartney čija cijena iznosi 6,000 kuna, acjelokupan stajling komplementirala je šeširom u istoj nijansi, clutch torbicom, natikačama na petu u boji kože i zlatnim brošem.

Pippa i James Middleton
image-167557

Pippa i James Middleton, mlađi brat i sestra vojvotkinje Kate Middleton, plijenili su elegancijom na Wimbledonu besprijekorno dotjerani od glave do pete. Od trenutka kad su se pojavili ispred gledališta, sve oči bile su uprte samo u njih

Izvor tportal.hr Foto screenshot

 

About The Author

Related posts