Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Sportska elita na otvorenju nove gastro oaze u srcu Zagreba – Brewdogs

Zvonimir Boban

Gastronomska ponuda hrvatske metropole sinoć je obogaćena svečanim otvorenjem restorana ‘BREWDOGS – AMERICAN RESTAURANT & SPORT BAR’ koji je smješten u samom srcu Zagreba.

U Gajevoj 10 smjestio se Brewdogs koji će svojom ponudom oduševiti Zagrepčane, ali i sve brojnije turiste. U bogatoj ponudi jela američke kuhinje, predivnom ambijentu Brewdogs bara te u opuštenoj atmosferi uz zvukove američkog rocka i bluesa uživali su i brojni poznati kao što su Zvonimir Boban, Željko Mavrović, Zlatko Horvat, Gordan Giriček, Zoran Primorac, Igor Pokrajac, Dubravko Šimenc, Ivan Capan, Fran Paškvalin, Renata Sopek, Mila Horvat, Ana Begić Tahiri, Ante Vrban, Ronald Braus, Marija Borić te brojni drugi.


Rukometasi - Zlatko Horvat, Lovro Sprem, Lovro Mihic, Tin Kontrec, Stanko Sabljic
image-32623


Dubravko Simenc, Mario Ivancic, Marija Renic i Zeljko Mavrovic
image-32624

Na sinoćnjem otvorenju, svi gosti su se uvjerili kako je Grad Zagreb konačno dobio jedinstveno mjesto za sve ljubitelje američke kuhinje, sporta i odlične glazbe. Za zanimljiv interijer Brewdogsa zaslužan je arhitekt Milan Vrančić, bivši sprinter i član naše bob reprezentacije i istinski ljubitelj sporta. Sa zidova ovog jedinstvenog mjesta smiješiti će vam se lica brojnih svjetskih sportskih heroja, donirani dresovi naših nogometaša, košarkaša, olimpijskih pobjednika kao i lica svjetskih rock i blues zvijezda. Imat ćete osjećaj kao da ste u filmu dok vas poslužuje ljubazno osoblje koje garantira vrhunsku uslugu. Svi posjetitelji će također moći uživati i u prekrasnoj Brewdogs terasi u dvorištu Arheološkog muzeja, koja je idealno mjesto za uživanje u slasnim američkim delicijama u nadolazećim jesenskim danima.

Mario Ivancic i Zoran Primorac
image-32625


Dubravko Simenc_
image-32626

Dubravko SImenc
image-32627

Glavni chief je Mario Vešligaj, ljubitelj sporta i strastveni gastro putnik koji je karijeru započeo u zagrebačkom Intercontinentalu, dok je dio znanja i iskustva skupljao po restoranima diljem Pariza, Londona i Budimpešte. Mario će biti zadužen oduševiti nepca svih posjetitelja pravim američkim gastro delicijama – nekoliko vrsta burgera, salate, steakovi, američka rebrica, pileća krilca, krumpirići, američke palačinke te još mnogo toga, a za sve ljubitelje piva Brewdogs se pobrinuo da u svojoj ponudi ima 10 vrsta vrhunskih točenih piva, među kojim se svakako izdvaja vrhunsko belgijsko samostansko pivo Grimbergen, češki Budweiser, danski Carlsberg, ali i vrhunsko domaće pivo iz obitelji Pan piva. Brewdogs će zasigurno postati novo, omiljeno okupljalište svih ljubitelja dobre hrane, sporta i muzike koje će svojim cijenama biti pristupačno svima.


Ana Begic Tahiri i Ante Vrban
image-32628

Piše D.T. Foto: John Pavlish/Mario Pavlović

About The Author

Related posts