Kolovoz 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Split konačno dobiva svoj street gourmet festival s vrhunskim ugostiteljima – Split Spring by Staropramen

2. Split Spring

Splitska gastronomska scena je u definitivnom porastu, iz sezonu u sezonu otvara se sve više vrhunskih lokala, restorana i bistroa, što ne čudi jer Split iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista. S obzirom na takav procvat bilo je vrijeme da i Split dobije svoj pravi street gourmet fair s ponajboljim splitskim ugostiteljima.

1. Split Spring
image-159723

6.Split
image-159724

Ove proljetne praznike, koji su oduvijek označavali početak sezone na našem Jadranu, od 23. do 28. travnjasplitski Đardin po prvi puta ugostit će sajam Split Spring festival by Staropramen za koji se organizatori nadaju kako će postati tradicionalni događaj koji će označavati početak turističke sezone u „najlipšem gradu na svitu“.

3. Split Spring
image-159725

8.Piknik zona by Staropramen1
image-159726

5.Split Dardin
image-159727

Svi ugostitelji koji će svoje street food specijalitete ponuditi na Split Spring festivalu „na ulicu“ izlaze po prvi put pa će tako svi Splićani, brojni turisti, ali i svi koji se zateknu u Splitu za uskršnje praznike moći uživati u specijalitetima Bokamorre, Artičoka, Šuga, Totosa, Bepe, Pikulece, Maka-Make, Fabrique pub&grilla i Biberona.

9.Split Spring2
image-159728

4.Split Spring
image-159729

Osim gourmet sajma ponajboljih splitskih ugostitelja, aktivnost koja će zasigurno biti najinteresantnija svim posjetiteljima najljepšeg splitskog parka u centru grada Đardina je Piknik zona by Staropramen, u kojoj će se moći uživati tijekom cijelog dana i večeri  u klopi, hladnom Staropramenu i odličnoj glazbi.

7.Piknik zona by Staropramen2
image-159730

Uz sve navedeno, popratni program i aktivnosti su izuzetno bogati pa će se tako u Đardinu održati i zanimljiva izložba, projekcija filma, a svaku večer će se održavati i bogati glazbeni program koji će natjerati posjetitelje na ples u jazz, blues i soul ritmovima.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts