Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Spektakularni prijenos ovoga vikenda UFC 237 iz Rio de Janeira

UFC 237  Nova TV SBP

U noći sa subote na nedjelju, 12. svibnja, ljubitelji borilačkih sportova uživat će u novom UFC 237 iz brazilskog Rio de Janeira. Izravan prijenos napetih borbi bit će na portalu GOL.hr od 4 sata poslije ponoći, a snimka će biti prikazana u nedjelju u 1:20 u programu Nove TV. Gledatelje će kroz prijenos borbi voditi komentatorski dvojac Vlado Boban i Igor Pokrajac.

 

Glavnu će borbu ovoga puta predvoditi ženska borba u slamka kategoriji, u kojoj će rukavice ukrstiti američka borkinja Rose Namajunas i brazilska borkinja Jessica Andrade. Obje imaju upisane tri pobjede u tri posljednja nastupa. Rose smo posljednji put u Octagonu mogli vidjeti prije više od godinu dana jer je u međuvremenu doživjela ozljedu vrata, dok je Jessica svoj posljednji nastup odradila u rujnu prošle godine, kada je brutalnim nokautom svladala Karolinu Kowalkiewicz. Tako će se nakon dugo vremena dogoditi situacija da američki prvak, odnosno prvakinja brani titulu na domaćem terenu izazivača.

 

U sunaslovnim borbama vidjet ćemo ovoga puta borbu srednje kategorije u kojoj će se susresti jedan od najvećih UFC velikana svih vremena Anderson Silva i opasan izazivač Jared Cannonier. Silva se nakon poraza od Israela Adesanye vraća u borilište, a Cannonier u ovu borbu ulazi nakon što je u studenom porazio Davida Brancha nokautom u drugoj rundi. Druga sunaslovna borba donosi okršaj u kojem će rukavice ukrstiti brazilski borac Jose Aldo i australski borac Alexander Volkanovski. Legendarni bivši UFC-ov prvak Jose Aldo u prethodna je dva nastupa tehničkim nokautima zaustavio Jeremyja Stephensa i Renata Carneira Moicana. Ovoga puta Aldo će se na domaćem terenu susresti sa ponajboljim borcem u perolakoj kategoriji, Alexandrom Volkanovskim, koji je prvi i jedini poraz u karijeri zabilježio prije točno šest godina, a od tada je odradio 16 borbi u kojima je upisao pobjede.

 

 

Piše m.T Foto ShowbizzPress

About The Author

Related posts