Siječanj 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Solo karijera joj dobro stoji

Lea Mijatović foto Marko Vojvodić

Lea Mijatović snimila spot za treći singl, a sada slijedi Zagrebački festival

Nakon uspješnog ljetnog singla ‘Ljubi me”, Lea Mijatović objavila je novu pjesmu ”Između oprosta i kajanja” autora Igora Ivanovića i Marka Vojvodića. S producentsko – autorskim timom deciBel Studio surađuje otkad je prije godinu dana krenula u solističku karijeru, a dečki osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević potpisuju i režiju spota.
Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno – ističe pjevačica.

Novi singl ”Između oprosta i kajanja” također je oduševio i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu, koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

Za Leu mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, a prošla godina bila je i više nego uspješna. Hrabro je početkom 2017., nakon izlaska iz Teške industrije započela solo karijeru, a suradnja s Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem očito se pokazala kao pun pogodak.

Piše D.T. Foto Marko Vojvodić

 

About The Author

Related posts