Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Šokantni dokumentarac raskrinkao razlog zašto se rastala!

meghan markle ss

Emitiran je dokumentarni film koji baca novu ljagu na Meghan Markle. Sve njene tajne i detalji iz života prije Harryja sada su raskrinkani.

Šokantan dokumentarac o privatnom životu Meghan Markle prije no što je upoznala sadašnjeg supruga princa Harryja, emitiran je prošlog vikenda.

meghan i harry inst ss
image-162805

Film “Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood” razotkriva mnoge neugodne detalje iz vojvotkinjinog života, a koji se tiču jedne od najvećih drama njenoga života – razvoda od prvog muža, holivudskog producenta Trevora Engelsona.

Bivša glumica Meghan udala se za Engelsona na Jamajci 2011., a rastali su se samo dvije godine kasnije, no o naravi njihova braka već se dugo šuška kako je bio – neobičan.

Meghan je naime navodno u predbračnom ugovoru stavila klauzulu da ako Trevoru rodi dijete on joj mora platiti niz estetskih operacija koje će joj ponovno zategnuti grudi i trbuh, a o kozmetičkim tretmanima da ne govorimo. Novopečena vojvotkinja ih je zahtijevala nebrojeno mnogo.

O svom prvom braku govori rijetko, no Channel 5 sad je u dokumentarcu otkrio neke detalje koje bi Meghan sigurno htjela sakriti.

Navodno je u njenom prvom braku najveći problem bila stalna razdvojenost.

“Čim su se oženili, ona je dobila ulogu u seriji “Suits” i bila je u Torontu, a on u Los Angelesu. Ta veza jednostavno nije potrajala”, rekla je kraljevska dopisnica Ashley Pierson koja tvrdi da je glumačka karijera Meghan ono što ih je razdvojilo. Trevor se nedavno po drugi puta oženio, a Meghan je ipak odlučila roditi i to sina princu Harryju.

Tko zna, možda da Meghan nije bila vođena slijepom ambicijom i željom za uspjehom, nikada ne bi upoznala princa Harryja, a povijest kraljevske obitelji bila bi potpuno drugačija.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts