Travanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Šok za šokom u obitelji Kardashian: Osim Kim i Kourtney se suočila sa zdravstvenim problemima

Kim i Kourtney Kardashian Instagram

Posljednjih dana svjetski mediji ne prestaju pisati o najpoznatijoj američkoj reality zvijezdi Kim Kardashian, koja se tjednima žalila na otečenost i bolove u zglobovima. Da je zabrinuta dala je jasno do znanja kada je otišla na vađenje krvi kako bi otkrila uzrok problema, no, zasigurno se nije nadala rezultatima koji su uslijedili.

Liječnik ju je obavijestio kako su joj krvni nalazi pozitivni na lupus, autoimunu bolest koju, između ostalih imaju Selena Gomez i Toni Braxton, ali i na reumatoidni artritis, budući da su njezini simptomi tipični za te dvije bolesti. Prestrašenu Kim Kardashian liječnik je pokušao utješiti riječima kako nalazi krvi nisu dovoljni da se potvrdi bolest, kao i da testovi ponekad daju lažne pozitivne rezultate.

Kim i Kourtney Kardashian twitter
image-171545

Uz Kim odmah su stale njezine sestre i majka i dale joj podršku, smirujući je riječima da ne smije paničariti dok se ne dozna točna i konačna dijagnoza.

No, nije Kim jedina o kojoj Kardashianke brinu. I najstarija među njima, Kourtney Kardashian našla se u velikim zdravstvenim problemima i još uvijek ne zna o čemu se radi. U 17. sezoni popularnog reality showa ‘Keeping Up With The Kardashians’, 40-godišnja Kourtney otkrila je kako na vrhu njezine glave postoji ‘ćelavi dio’, na kojem nema kose, a na to joj je ukazala upravo Kim Kardashian.

kourtney kardashian inst
image-171546

Iako joj je najpoznatija sestra savjetovala da pohita u bolnicu, Kourtney je odlučila riješiti problem na svoj način pa je otišla na tretmane plazma injekcijama koje bi trebale pomoći rastu njezine kose.

Izvor tportal.hr Foto screenshot, instagram, twitter

About The Author

Related posts