Srpanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Slučajan susret bivših ljubavnika izazvao nostalgiju, evo kako izgledaju 16 godina kasnije

Rachel Bilson i Adam Brody

Dvoje glumaca, nekad omiljene tinejdžerske serije “The O.C.”, slučajno se srelo u New Yorku, objavilo zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i izazvalo histeriju među obožavateljima.

Riječ je o danas 37-godišnjoj Rachel Bilson i 39-godišnjem Adamu Brodyju, koji su u spomenutoj seriji glumili ljubavni par, a ovih su dana slučajno naletjeli jedno na drugo u Zračnoj luci JFK i ovjekovječili taj trenutak.

Rachel je fotografiju objavila na profilu na Instagramu na oduševljenje svih onih koji su pratili i voljeli njihovu seriju.

“Naletjela na starog prijatelja”, napisala je Rachel uz objavu. Ona je u seriji “The O.C.” glumila Summer Roberts od 2003. do 2007. goddine, a Adam je utjelovio njezinog dečka Setha Cohena.

Rachel Bilson i Adam Brody
image-169895

Fotografija je kod njihovih obožavatelja izazvala veliku nostalgiju koji su odmah poželjeli gledati nove epizode nekad im omiljene serije.

Osim u seriji, glumci su i u stvarnom životu bili u ljubavnoj vezi koja je potrajala tri godine.Nakon Adama, Rachel je počela vezu s Haydenom Christensenom s kojim je dobila danas 4-godišnju kći Briar Rose, no prekinuli su 2017. godine.

Adam je pak snimajući film “The Oranges” upoznao kolegicu Leighton Meester 2010. godine, a tri godine kasnije su se zaručili. Par se vjenčao 2014. godine, a 2015. godine rodila im se kći Arlo Day.

Izvor  dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts