Srpanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Slavni glumac platio 63.000 kn za testiranje na koronavirus, a onda mu odbili dati rezultate: Razlog je bizaran

Daniel Newman insta

Glumac Daniel Newman (38), koji se proslavio u seriji “Živi mrtvaci”, platio si je test na koronavirus jer je otkrio da je bio u kontaktu sa zaraženom osobom.

Newman je o svemu progovorio na Instagramu istaknuvši kako je testiranje platio 9.000 dolara što je oko 63.000 kuna, no rezultate mu nisu dali.

“Bio sam u Australiji gdje sam bio u kontaktu sa zaraženim ljudima. Uskoro sam dobio neke simptome”, rekao je. Čim je došao u Ameriku počeo je kontaktirati bolnice i centre za hitnu njegu.

“Nitko mi se nije javljao. Tek nakon nekoliko pokušaja javila mi se jedna hitna služba koja je potvrdila da se moji simptomi podudaraju sa simptomima koronavirusa”, ispričao je. Glumac se odmah uputio u bolnicu u svojoj blizini i obavio testiranje koje si je morao sam platiti.

Daniel Newman
image-185388

“Nakon što sam se testirao i platio velike novce, rekli su mi da vlada ne dozvoljava obradu rezultata mojih testova jer imam blage simptome. Rekli su da nisu pripremljeni i da obrađuju testove ljudi s teškim simptomima, testove starijih osoba i onih koji su bili u inozemstvu”, otkrio je Daniel.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts