Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Slavni Dylan Moran zatvara stand up spektakl u Šibeniku

Comedy Fortress Festival  Dylan Moran SBP

Točno nas mjesec dana dijeli od Comedy Fortress Festivala koji će se od 12. do 14. srpnja 2019. po prvi put održati na Tvrđavi Barone u Šibeniku. Radi se o jedinstvenom festivalu takve vrste u Hrvatskoj, međunarodnom festivalu stand up komedije, a Barone će tih dana postati prvom europskom utvrdom smijeha, kreativnog duha i pozitivne energije.

 

Komičarski „headliner“ festivala je veliki Dylan Moran (Black Books, Shaun of the Dead) koji na jadransku obalu donosi novi show, Doctor Cosmos. Moran će nastupiti na završnici festivala u nedjelju 14. srpnja, a prije njega nastupit će miljenik domaće publike – Vlatko Štampar.

 

Comedy Fortress Festival  Dylan Moran SBP
image-165119

 

 

Festival će upotpuniti njegov irski kolega, Jimeoin, koji trenutno živi u Australiji i koji će pobjeći od melburnške zime i stati u Šibeniku kako bi vas nasmijao na samom početku svojih europskih nastupa. Njegov nastup otvara festival u petak 12. srpnja kada nastupaju i ruska komičarka koja je prošle godine u Edinburghu nominirana za najboljeg novog izvođača, Olga Koch i Novozelanđanin Javier Jarquin poznatiji po svom popularnom comedy showu s igraćim kartama – Card Ninja. Tu je i još jedan predstavnik ‘regiona’ – Nikola Silić.

 

Comedy Fortress Festival  SBP
image-165120

 

Iz londonskog SOHO Theatrea dolaze Shappi Khorsandi (Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats), Nish Kumar (The Mash Report) i pobjednica prošlogodišnjeg edinburškog Fringe Festivala Rose Matafeo (Funny Girls). Ove jake snage SOHO Theatrea gledamo u subotu 13. srpnja.

COMEDY FORTRESS FESTIVAL okupit će neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice, a projektu se pridružuje i partner Garden Brewery te ekipa Adriatic Coastinga. Oni će se pobrinuti da uz vrhunsku komediju posjetitelji Tvrđave Barone uživaju i u vrhunskom glazbenom ugođaju.

 

Comedy Fortress Festival   Šibenik SBP
image-165121

 

Naime, DJ-i Adriatic Coastinga zaduženi su za savršenu atmosferu warm up partija koji će se sva tri dana održavati od 19 do 21 sat na Tvrđavi, a Garden Brewery će svojim craft pivima zasigurno dodatno začiniti uživanje u najljepšem zalasku sunca. Ekipa iz Adriatic Coastinga priprema i program nakon nastupa komičara, pa će svi sudionici festivala do ranih jutarnjih sati uživati u odličnom partyju Tvrđave. Tako će nas u petak 12. srpnja zabavljati DJ OZ, u subotu 13. srpnja za DJ pultom je Pepi Jogarde, a u nedjelju 14. srpnja snage će ujediniti Nick & Pepi.
Uz organizatore – Aquarius Records i program London Calling Comedy – u  odabiru programa sudjeluje i ugledno kazalište komedije – Soho Theatre iz Londona.
Svi programi izvode se na engleskom jeziku, a ljetni odmor na obalama Jadrana teško može biti bolji od ovog.Trodnevne festivalske ulaznice za Comedy Fortress Festival, kao i dnevne ulaznice potražite na linku.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts