Srpanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Slavna manekenka i glumica nakon godinu dana nagađanja priznale da su u ljubavnoj vezi!

Cara Delevingne i Ashley Benson

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, 26-godišnja Cara Delevingne otvoreno je progovorila i priznala kako je godinu dana u ljubavnoj vezi s 29-godišnjom američkom glumicom Ashley Benson.

Nakon što su na društvenim mrežama podijelile video u kojem se ljube, Cara je poseban razlog zašto je svima odlučila priznati svoju ljubav, otkrila je u intervjuu za E!News.

“Ne znam, valjda zato što se u ovo vrijeme održava Povorka ponosa, 50 godina je prošlo od Stonewallskih nemira. A i prva nam je godišnjica, pa zašto ne”, objasnila je Cara.

cara delevingne1
image-165901

Glasine o njihovoj romansi krenule su prošle godine, ali tek ih je video objavljen ovih dana konačno i potvrdio.

Da je u ozbiljnoj vezi Cara je podijelila na Trevor LIVE Gala večeri tijekom koje je Ashley zahvalila što je dio njezina života.

“Imam vrlo posebnu ženu u ovoj prostoriji kojoj želim zahvaliti, i ti znaš tko si. Ona je jedna od ljudi koji su mi pomogli da volim samu sebe kada sam to najviše trebala. Pokazala mi je što je prava ljubav i kako je prihvatiti, što je puno teže nego što sam mislila”, izjavila je Cara.

Izvor blizak paru nedavno je za E!News potvrdio kako se djevojke jako vole i uživaju zajedno.

Ashley Benson ss
image-165902

“Jako su slatke zajedno i vole se. Rade jednostavne i ljubazne stvari jedna za drugu, i sve je među njima počelo vrlo lako i prirodno. Obvezale su se jedna drugoj na ljubav”, izjavio je neimenovani izvor.

Cara Delevingne se osim manekenstvom bavi pjevanjem i glumom, a zaštitno je lice najvećih modnih kuća Chanel, Burberry i Dolce&Gabbana. Ashley Benson se proslavila ulogom u seriji “Slatke male lažljivice”.

Izvor Foto screenshot

About The Author

Related posts