Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu

Cindy Crawford i Kaia Gerber

Ovaj par nismo mogli spojiti ni u najluđim snovima.

Krajem listopada počela se šuškanja o tome da je komičar Pete Davidson osvojio 18-godišnju manekenku Kaiju Gerber, koja je svjetsku slavu stekla kao kći jednog od najpoznatijih top-modela svijeta Cindy Crawford.

Cindy i suprug Rande Gerber godinama su pomno pazili na kćer i sina Presleyja te manekenka ne skriva kako i sada pazi na to što rade u javnosti, no čini se kako ovo ni ona nije mogla spriječiti.

Podsjetimo, 25-godišnji komičar poznat je po neumjesnim ispadima u javnosti, problemima s ovisnošću i depresijom te kratkim vezama s brojnim poznatim damama, koje su ga i proslavile.

Kaia Gerber
image-176970

Tako je nakon propalih zaruka s Arianom Grande, aferom s 46-godišnjom Kate Beckinsale te vezom od nekoliko mjeseci s novom holivudskom miljenicom Margaret Qualley, Pete osvojio i Kaiju, s kojom provodi vrijeme u New Yorku u njezinu stanu te na romantičnim večerama.

Zanimljivo, s mladom manekenkom prvi je put uhvaćen svega tri tjedna nakon prekida s Margaret, no mladi par zasad ne komentira prirodu svoga odnosa. Kaia se nedavno pojavila na jednom eventu samo s majkom na koju neodoljivo sliči te bakom, a Cindy je pucala od ponosa na svoju nasljednicu, iako je na nekoliko fotografija izgledalo kao da joj baš i nije drago zbog vijesti o romansi s Peteom.

No sve su to i dalje nagađanja jer Cindy nije komentirala privatni život svoje mlađahne nasljednice, barem ne zasad. Tko zna, možda ova veza posrnulog komičara potraje barem malo duže nego prethodne.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts