Svibanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Skinut će Zuckerberga s trona: Kylie Jenner će uskoro postati najmlađa milijarderka na svijetu

kylie jenner ss

Iako je najmlađa članica svoje obitelji, Kylie Jenner je i najbogatija među njima zahvaljujući beauty carstvu koje je počela graditi prije nepune tri godine

Kylie Jenner je službeno najbogatija članica Kardashian-Jenner obitelji, a uskoro će postati i najmlađa milijarderka na svijetu.

Časopis Forbes upravo je objavio svoju godišnju listu najbogatijih Amerikanki, a 20-godišnja Kylie, čije se bogatstvo procjenjuje na 900 milijuna dolara, našla se na 27. mjestu.

Međutim, osnivačica tvrtke Kylie Cosmetics najmlađa je na tom popisu, a jednom kad dosegne zaradu od milijardu dolara, s trona će skinuti osnivača Facebooka Marka Zuckerberga koji je prvu milijardu zaradio s 23 godine.

Kylie je tvrtku pokrenula prije manje od tri godine, a doslovno svaki proizvod se rasproda u rekordnom roku.

“Oduvijek sam voljela šminku i stvarno sam naporno radila kako bi prvi ruž stavila na tržište. Povezivanje s obožavateljima i stvaranje proizvoda koje vole je bio nevjerojatan proces. Puno sam naučila na tom putu i nadam se da ću i druge potaknuti da slijede svoje snove”, izjavila je Kylie, koja krasi Forbesovu naslovnicu.

Njezina polusestra Kim Kardashian također se našla na popisu. Sa zaradom od 350 milijuna dolara smjestila se na 54. mjesto. Ona je ujedno prva iz obitelji koja je čestitala Kylie.

Izvor: RTL  Foto Screenshot

About The Author

Related posts