Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Skechers proljetni piknik u najneobičnijem vrtu u Zagrebu

Skechers 5

Promocija nove sportske kolekcije tenisica s memorijskom pjenom

Jučer je u bajkovitom okruženju najneobičnijeg vrta u Zagrebu, A Most Unusual Gin Garden, održana promocija nove proljetne kolekcije Skechers tenisica s memorijskom pjenom, koja je u samo nekoliko godina prerasla iz revolucionarne inovacije u sastavni dio svake Skechers kolekcije, zahvaljujući kojoj zaljubljenici u modu mogu bez kompromisa uživati u cjelodnevnoj udobnosti.

A Most Unusual Garden 2
image-93363

A Most Unusual Garden 3
image-93364

A Most Unusual Garden 1
image-93365

Revolucionarnu udobnost Skechers tenisica isprobali su brojni uzvanici, među kojima i pjevač Damir Kedžo te glumice Ana Begić, Marijana Mikulić i Sementa Rajhard, koji su uživali u proljetnom pikniku u opuštenom stilu, uz mekane dekice, slatke piknik košare prepune ukusnih zalogajčića i šarene koktele. Ležerno druženje savršeno opisuje novu Skechers sport kolekciju, koja je lagana i prozračna, fleksibilnog dizajna, s nevjerojatnom udobnošću memorijske pjene. Zahvaljujući mekoći memorijske pjene, uložak preuzima konturu stopala te pruža instant udobnost i ultra mekoću. Revolucionarna udobnost primjenjiva je za funkcionalni trening bilo koje vrste, kao i za svakodnevnu upotrebu.

Skechers 7
image-93366

Skechers 6
image-93367

Skechers 4
image-93368

Zahvaljujući uzbudljivom dizajnu Skechers sportske kolekcije koji prati proljetne trendove kao što su cvjetni print, tie-dye i jarke boje, ove ultra lagane i super udobne tenisice pravi su izbor, kako za trening, tako i za šetnju gradom ili parkom, shopping, ured ili provod.

Skechers 3
image-93369

Skechers 2
image-93370

Skechers 1
image-93371

Skechers je američka kompanija koja dizajnira, razvija i prodaje široku paletu lifestyle obuće za muškarce, žene i djecu, a u Hrvatskoj je dostupna u Skechers trgovinama diljem zemlje, kao i u ShoeBeDo trgovinama.

Piše D.T.  Foto Bojan Zibar

About The Author

Related posts