Srpanj 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Sjajni prugasti džemperi koji će podignuti svaku kombinaciju

stradivarius

Džemperi i tople majice idealan su odabir za niske temperature jer nas istovremeno štite od hladnoće, udobni su te u našu garderobu unose dašak vedrine, a pridodate li svemu šarmantne prugice, chic i casual izgled postići ćete bez puno muke. 

Kada govorimo o odijevanju zimi, džemperi su se nametnuli kao apsolutni modni imperativ i stanovnik su gotovo svakog ženskog ormara. Osim što su topli i udobni, dolaze u različitim bojama i krojevima, pa se odlično uklapaju u razne kombinacije. Osim standardnih debljih džempera, postoje i oni tanji koje možete odabrati onda kada su temperature nešto više ili kada jednostavno želite laganije slojeve odjeće. Šarmantne prugice vječni su klasik i odabir s kojim nikako ne možete pogriješiti, a u kombinaciji s džemperima postaju omiljeni zimski komad. Prugice na odjeći odaju dojam jednostavnosti i neopterećenosti te nose u sebi dozu sportske elegancije koja se odlično uklapa u dnevna izdanja.

Prugasti džemper možete kombinirati s najdražim trapericama i gležnjačama, ali i sa suknjama. Kada govorimo o bojama, prva asocijacija zasigurno je crno bijela kombinacija, no nije i jedina. Prugasti džemperi u bojama, jednoj ili više njih, podignuti će svaku kombinaciju i odličan su odabir kada nemate puno vremena za spremanje, a želite izgledati lijepo. Odabirom ovog džempera istaknuti ćete se u masi na potpuno nenametljiv i jedinstven način, stoga zavirite u aktualnu high street ponudu najdražih dućana, a kako bismo vam pomogli u odabiru, izdvojili smo 10 najljepših komada.

Izvor: fashion.hr  Foto Zara, Bershka, Stradivarius

About The Author

Related posts