Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Shiloh bježi od Angeline, želi živjeti s Bradom

Angelina Jolie_Shiloh_ ss

Biološka kćerka Angeline Jolie i  Brad Pitta predomislila se oko toga s kime želi živjeti. Kako piše “Entertain Times” Shiloh  Jolie Pitt navodno želi živjeti s ocem ovoga ljeta – ili čak za stalno.

Navodno se 14-godišnja djevojčica i njen otac odlično slažu te Shiloh s njime želi provoditi što više vremena. Istovremeno, Angelina je za djecu isplanirala ljetni put u Europu za koji, prema pravilima o skrbništvu koja je propisao sud nakon razvoda, bi trebala tražiti odobrenje oca djece. Kako piše magazin “Globe”, Bradu se ta ideja na sviđa te su došli na ideju da samo malodobna djeca ostanu u SAD-u s njime.

 

brad pitt angelina jolie screenshot
image-188461

 

 

Ovo nije prvi puta da Shiloh želi ostati s ocem. Prema napisima tamošnjih tabloida, ona je prošle godine također otišla ocu, a to je protumačeno kako joj se ne sviđa biti s majkom.

” Angelina je jako stroga majka, a Shiloh ne voli autoritet. Kao teenagerici, cijela situacija kod kuće joj je previše i želi se osloboditi od kontrolirajuće majke.Umorna je od toga da konstantno podsjeća Angelinu da mora paziti na sebe i jesti. Premlada je da se brine za sve to ”, tvrdi izvor.

 

 

Angelina Jolie  ss
image-188462

 

Podsjetimo, Shiloh  je rođena 27. lipnja 2006. godine u u Namibiji. Ona je već kao jako mala zahtijevala da joj se obraćaju u muškom rodu, no roditelji su pretpostavljali da je to zato što ima stariju braću. Tražila je i da ju zovu Jack ili Peter, tipičnim muškim imenima, što je Brad potvrdio u intervjuu s Oprah Winfrey. Ipak, to nije bio samo dječji hir jer Shiloh već godinama ima kratku kosu i nosi široku odjeću kakvu inače biraju dečki, a to potvrđuje i mnoštvo paparazzo fotografija.

 

 

 

 

 

Izvor Avaz.ba Foto Screenshot

About The Author

Related posts