Srpanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Sharon Osbourne: “U mladosti sam prerezala vene da Ozzyju dokažem ljubav!”

ozi

Rocker Ozzy Osbourne u mladosti je bio poznat po svojim morbidnim nastupima, poput onog kada je na pozornici odgrizao glavu slijepom mišu, ali njegova supruga Sharon uradila je nešto još ekstremnije - nakon jedne pijane noći provedene s Ozzyjem, prerezala je sebi vene i završila u psihijatrijskoj bolnici na promatranju!

U svom TV show-u The Talk, Sharon je pokazala svoje ožiljke na zglobu i ispričala kako ih je zaradila.

ozi1
image-1276

Ovo je tajna koju smo do sada znali samo ja i Ozzy“, rekla je Sharon, Nikada nismo priznali istinu čak ni našoj djeci, jer se stidim koliko sam bila glupa“.

ozi2
image-1277

Ozzy Osbourne

 

Sharon i Ozzy su mnogo pili kada su započeli vezu. Jedne večeri, nakon lude zabave, završili su u hotelu. Ozzy ju je tada pitao Koliko me voliš? Moram to znati jer nisam siguran da naša veza ima budućnost .

Sharon je, pijana, rekla Sve bih učinila za tebe! Apsolutno te obožavam. Život bih dala za tebe , a zatim uzela nož s kolica room servicea i njime prerezala vene na zglobu lijeve ruke.


Nažalost, posjekotina je bila preduboka“, prisjeća se Sharon, Nismo mogli zaustaviti krvarenje U životu se nikad brže nisam otrijeznila.”

Ozzy je pozvao hitnu pomoć, a nakon što su liječnici zaustavili krvarenje i sanirali ozljedu na Sharoninom zglobu, zadržali su je na promatranju na odjelu psihijatrije, jer su bili uvjereni da je Sharon pokušala sebi oduzeti život. Pustili su me tek kad su se uvjerili da nisam potpuno luda“, kaže Ozzyjeva supruga, Svima sam govorila da su to ožiljci od ugriza psa. I dan danas se stidim svog nepromišljenog postupka.

Piše: izvor Daily Mail|Foto: facebook

About The Author

Related posts