Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Severina – Učiteljice zaključale su Aleksandra u školu, navlačile te tjelesno i psihički povrijedile

Severina_SBP

Danas je održana press konferencija povodom Severinine velike regionalne turneje ‘The Magic Tour’, u hotelu Westin. Na press konferenciji su sudjelovali i suradnici na turneji, koji su se po prvi puta i službeno predstavili. No, pressica je u jednom trenu otišla sasvim u drugom smjeru i pretvorila se u  životnu ispovijed.

 Naime, Severina je optužila učiteljice Osnovne škole Matija Gubec  u Zagrebu za zlostavljanje njenog sina Aleksandra koji pohađa upravo tu školu, te rekla;

“U petak 11. listopada u Osnovnoj školi Matija Gubec, gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kad mojem suprugu koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave iz škole nisu dali moje dijete. Učiteljice škole zaključale su ga u školu, navlačile te tjelesno i psihički povrijedile, i tako su ga držale puna dva sata.”

“Nitko me danas nije nazvao iz te škole, a dijete mi ne želi ići u školu zbog trauma. Ne smijem biti ni bolesna, iako sam im poslala ispričnicu jer sam se malo ozlijedila tijekom plesnih probi. Vukle su ga za ruku, ramena i trbuh te su mu prijetile da ako ustane sa stolca i krene prema Igoru da će dobiti batina. Čak su ga i vlastitim tijelom sprječavale da izađe iz razreda”, tvrdi Severina.

 

 

Severina_SBP
image-174955

 

 

Severina je optužila bivšeg supruga Milana za urotu sa ravnateljicom škole koji je izistirao da samo ona može doći po dijete, iako pjevačica tvrdi kako je njezinom suprugu Igoru Kojiću sudski dozvoljeno da dolazi po dijete. Pale su i teške optužbe protiv ravnateljice za koju tvrdi da njena škola ima jako puno tužbi ostalih majki. Također, pjevačica tvrdi da je Milan Popović donacijski sudjelovao u kampanji gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića te teško optužila centar za socijalnu skrb u Maksimiru, za koji je kaže da je godinama ne doživljava kao majku, suprugu i osobu.

“Ovo sam s vama podijelila kao majka i zaposlena žena koja ima iste probleme kao svi ostali ljudi u ovoj zemlji kojoj otac njezina djeteta uz pomoć dijela sustava na sve moguće i vrlo sumnjive načine pokušava uzeti dijete, onemogućiti mi rad, odnosno normalno obavljanje svog posla. Ja ako s vama sada ostanem ovdje do 15 sati, po moje dijete ne smije doći nitko u školu i kao što sam već rekla, ne smijem biti bolesna i tako…”

“I dalje osjećam na svojoj koži da je nešto trulo u državi Hrvatskoj i ne želim da se to više dogodi niti jednom djetetu u ovoj zemlji. Imali smo situaciju Luka Ritz, kojeg su djeca dovela do toga, sada imamo učiteljice. Također bih napomenula da me otac mog djeteta već godinama maltretira preko pojedinih srpskih tabloida, a sve u pokušaju da mi oduzme dijete te da me uništi privatno i poslovno. Ne znam zašto se čudim da mi se događa ovo psihičko sustavno silovanje od oca i institucija, kad u ovoj zemlji ni žene ni djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje, što smo vidjeli i neki dan na sudu u Zadru.”

 

Mnogi su prokomentirali da je ova tema bila na pressici iz razloga što je sljedeće ročište zakazano za kraj studenog a odnosi se na tešku sudsku bitku oko skrbništva nad malim Aleksandrom.

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts