Travanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Severina Novu će 2016. godinu dočekati na Stradunu

severina

Brojni posjetitelji i građani Dubrovnika Novu će 2016. godinu dočekati na jedinstvenoj svjetskoj pozornici, Stradunu, uz bogat zabavni program, te nastup hrvatskih zvijezda: Severine, grupe Silente i DJ Kameny.
Bogati glazbeno – zabavni program u Dubrovniku započet će u srijedu, 30. prosinca kada će na Stradunu koncert održati dubrovačka rock skupine Valetudo i DaRiva.
Na Staru godinu, 31.prosinca, od 10 sati ujutro, dubrovački izvođači: Klapa Ragusa, limena glazba i zbor Libertas, glazbenim će programom ispratiti Staru godinu, uz tradicionalnu dubrovačku kolendu, cocktail show i čestitku gradonačelnika, što će biti najbolji mogući uvod u najluđu noć. Organiziran je i Dječji doček Nove godine sa Severinom u podne, tako da će i najmlađi uživati u nastupu poznate hrvatske pjevačice, koja je glavna zvijezda u noći dočeka 2016.godine.

 

DJ_Kameny_
image-30359

Uz Severinu na Silvestrovo će Dubrovčane i njihove goste zabavljati i poznati dubrovački sastav „Silente“, te DJ Kameny.
Posebna poslastica posjetiteljima Grada bit će Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra na Stradunu, prvog dana Nove 2016.godine, u podne, uz najljepše klasične skladbe koje će dodatno začiniti nezaboravni provod u dubrovačko novogodišnje vrijeme.
Iste večeri, 1.siječnja, program se nastavlja večernjim koncertom uvijek omiljenih klapa, pa će lijepim klapskim skladbama početak Nove 2016. uljepšati Klapa Šufit i Klapa Cambi.

 

 

Izvor TZGD Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts