Svibanj 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Severina Kojić: Milan Popović je obećao Bandiću 50 milijuna eura za grad

Severina_SBP

Nakon što se prije nekoliko dana obratila javnosti na press-konferenciji tvrdeći da su učiteljice u školi zlostavljale njenog sina Aleksandra, Severina je nastavila javno govoriti o drami koju trenutno proživljava.

– Ovo je Ljiljana Klinger, direktorica OŠ “Matija Gubec”. Protiv nje i škole dignute su brojne tužbe. Ona je osobno odgovorna, jer prema uputi oca, nije dozvolila mom djetetu da ode iz škole sa svojim poočimom te su ga učiteljice Marina i Petra vukle za ramena, za ruku, potezale za stomak i prijetile mu da će, ako se ustane sa stolice, dobiti i batine. Tako sam jedina majka u Hrvatskoj koja ne smije biti bolesna ili raditi, jer ako ne dođem po dijete, prijavljuju me socijalnoj službi.

 

Severina_Press_SBP
image-175180

 

Ona je ustanovila pravilo da ja o tome ne mogu odlučiti pa po moje dijete, prema naputku oca, ne smije u školu doći ni moja mama, naprimjer. Čak sam i nakon operacije bruha direktno iz bolnice morala po dijete. Ona me, u dogovoru s ocem, kad mu treba za socijalnu pomoć ili za potrebe suda, prijavljuje za nebrigu o djetetu, što čak izjavljuje i po novinama. Ako se uzme u obzir da je Milan Popović obećao Milanu Bandiću 50 milijuna eura za grad, što mi se gospodin Bandić osobno pohvalio u razgovoru, šta mislite odakle vjetar puše – napisala je pjevačica na Instagramu.

 

Izvor Avaz.ba Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts