Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Severina i njen menadžer Tomislav Petrović se pomirili

Severina i Tomica

Severina i njezin nekadašnji  menadžer Tomislav Petrović navodno ponovno surađuju, sazanaje “Slobodna Dalmacija”. Pišu kako pjevačica već neko vrijeme radi punom parom s čovjekom koji joj je karijeru uspješno vodio dugi niz godina.

Kako tvrde, iz pouzdanih izvora bliskih pjevačici, njihov ponovni početak suradnje držao se u vrlo uskom krugu suradnika, a oboje imaju osjećaj da nikad nisu ni prestali sruđivati. Seve je, pišu, posljednjih tjedana u jednom zagrebačkom studiju radila na novim pjesmama, a na društvenim mrežama najavila je i skorašnje ljetne koncerte, od kojih će prvi biti 11. srpnja u rodnom  Splitu.

 

Severina_inst
image-188590

 

 

Petrovića je nakratko zamijenio Alena Ključea, direktora “Star produkcije”, koji je radio na njenoj turneji “The Magic Tour”, ali navodno je Severinin čovjek od najvećeg povjerenja ponovno Tomislav Petrović, s kojim bi sljedeće godine trebala obilježiti 20 godina suradnje. Njegov povratak u Severinin tim, piše “Slobodna Dalmacija”, nema nikakve veze s pričama o lošem poslovanju i navodnim dugovanjima zbog Popovićevih tužbi, iako je točno kako je jedna od tvrtki u Severininom vlasništvu prošlu poslovnu godinu završila u minusu.

 

Izvor Avaz.ba Foto ShowBizzPress/Instagram

About The Author

Related posts