Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Sergej Ćetković rasprodao zagrebačku Arenu

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Koncert Sergej Ćetković

Kantautor i pjevač na Valentinovo će osim u Zagrebu, dan kasnije nastupiti i u splitskoj Spaladium Areni.

Želim se zahvaliti na potpori i povjerenju. Dat ću sve od sebe da publika uživa u mojim koncertima. Ponesite samo dobro raspoloženje i puno ljubavi kako bi se zajedno dobro proveli. Hvala, Zagrebe, zahvalio se Sergej fanovima, koji će 14. veljače doći u Arenu. Jedan od najomiljenijih kantautora i pjevača u regiji, dan kasnije nastupit će i u splitskoj Spaladium Areni, a koncerti u najvećim hrvatskim dvoranama logičan su nastavak jer je do sada nekoliko puta rasprodao dvoranu Lisinski dok je lani imao uspješnu turneju Jadranom.

 

Sergej Ćetković foto Milan Šabić
image-182641

 

 

S njim će u Hrvatsku doći i obitelj – supruga Kristina te kćeri Mila i Lola, a te tri žene, kako često ističe, najvažnije su mu osobe u životu jer su zaslužne za njegov uspjeh na poslovnom i privatnom planu.

 

 

 

 

Sergeju su ovo prvi nastupi u Arenama, a glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, oduševit će vas karizmom, skromnošću ali i emotivnim izvedbama zato su ovi koncerti idealna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih glazbenika u regiji.

Zagrebački koncert je rasprodan no ulaznice za nastup u Splitu 15. veljače u Spaladium Areni možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress/ Luigi / Milan Šabić

About The Author

Related posts